Loreal Paris Cilt Düzgünleştirici Tonik 150 ml #30099732 | CarrefourSA

Loreal Paris Cilt Düzgünleştirici Tonik 150 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Loreal 3 Etkili To

Kişisel bakım ürünleri arasında yer alan bazı ürünler günlük olarak cildinize bakım yapmanızı ve kişisel bakımınızı tamamlamanızı sağlamaktadır. Bu ürünlerden biri olan Loreal 3 Etkili To cilt düzgünleştirici toniktir. İçerisinde bulunan bileşenler sayesinde cilt yüzeyinde bulunan pürüzlerin giderilmesinde rol oynar. Özellikle de önemli bir özel günden önceki gece uygulayacağınız bu tonik, cildinizde derinlemesine bakım sağlayarak, cilt kusurlarını ve pürüzleri giderir. Bu sayede sizde güne pürüzsüz ve canlı bir cilt ile başlayabilirsiniz. Toniğin nasıl uygulaması gerektiği ürün paketi üzerinde yazmaktadır. Toniğinizi uyguladıktan sonraki gün yapacağınız makyaj yüzünüze daha çok yakışacak ve uzun süre porselen görünümünü koruyacaktır. CarrefourSA reyonlarında bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Loreal 3 Etkili To size 3 etkiyi birden sunmaktadır. Bu etkilerden ilki pürüzleri gidermesidir. İkincisi, cildi tazelemesi. Üçüncüsü ise cildi aydınlatması olmaktadır. Tek hamlede 3 etkiyi size sunan bu toniğe yüz bakım ürünleri reyonundan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İçerisinde paraben bulunmaz ve hipoalerjeniktir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve dilediğiniz ödeme şeklini tercih edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız