Luxell KB-6000 Elektrikli Barbekü #30322272 | CarrefourSA
Marka: LUXELL

Luxell KB-6000 Elektrikli Barbekü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
354,90 TL

Güçlü Yapı

Yenilikçi tasarımı ile ev tipi kullanımları için ideal barbekü hizmetini sağlayan ızgara, 2200 Watt gücü sayesinde tüm sebzeleri ve protein türlerini kusursuz bir şekilde pişirir. Eşit bir pişirme sunan güçlü yapı sınıfının en kaliteli desteğini sağlar.

Ayarlanabilir Termostat

Güvenilir ve emniyetli bir deneyim sunan elektrikli barbekü ürünü ayarlanabilir termostat özeliği sayesinde ısıyı eşit şekilde yayar. Kullanıcılar pişirdiği ürüne göre cihazın termostat ayarını konforlu bir şekilde gerçekleştirebilir.


Güç Lambası

Cihaz fişe takıldığı anda ikaz ışığı ile kullanıcılara kontrollü bir deneyim yaşatır. Güç lambası ürünün dış yüzeyinde görülebilir bir noktaya yerleştirilerek kullanıcıların ızgaranın çalıştığını anlamasını pratik hale getirir.


Emniyetli Rezistans

Izgaranın güçlü rezistans yapısı, üzerine yağ veya su damladığında bile etkisini sürdürmeye devam eder. Ultra konfor ve güç sağlayan dayanıklı yapısı ev tipi kullanımı sayesinde tüm kullanıcı tiplerinin pratik işlemler yapabilmesine fırsat sunar.


Ergonomik Tasarım

Uygun ebatları sayesinde kullanıcılar tüm tezgah tiplerinde veya yerde ürünü rahatlıkla kullanabilir. Büyük ailelerin bile kullanıma oldukça uygun olan genişliği ve boyutu sayesinde elektrikli barbekü tam kıvamında lezzetler oluşturur.


Konforlu Tutuş

Izgarada bulunan pratik tutuş sağlayan tutma kulpları ısıyı geçirmeyerek kullanıcılara pratik bir deneyimi güvenli bir şekilde sağlar. Kullanıcılar pişirme sırasında ızgaranın yerini değiştirmek isterse ısı geçirmeyen kulpunu pratik bir şekilde kullanabilir.

  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişleri Carrefoursa iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

    • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

    Kampanyalar

    • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

    Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


    Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız