Marc Yüzey Temizleyici Ahşap 2500ml #30020879 | CarrefourSA
Marka: MARC

Marc Yüzey Temizleyici Ahşap 2500ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Marc Yüzey Temizleyici Ahşap 2500ml

Evlerde ve iş yerlerinde zeminler en sık kirlenen ve sürekli olarak hijyen sağlanması gereken bölgeler olurken, bu işlem Marc markası tarafından üretilen yüzey temizleyici ürünler ile temizlenebilir. Bu ürünler arasında taze çiçek kokuları yayan Marc Yüzey Temizleyici Ahşap 2500ml ürünü, ahşap yüzeylerden mermer zeminlere kadar tüm alanlarda kullanılabilir. Marc temizlik ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Temizlik Ürünleri reyonunda Ev Bakımı bölümünde yer alan Marc Yüzey Temizleyici Ahşap 2500ml ürünü, sabun bazlı bir ürün olarak, lamine ve parke zeminlerde üstün bir temizlik sağlar. Çoğu yüzey temizleyici üründe olduğu gibi çamaşır katkılı olarak koku ve yapışma hissi oluşturması yerine sabun bazlı olarak çiçek kokuları ile birlikte hem koruma hem de hijyen sağlar. Zeminlerde biriken ve tabaka haline gelen kir, toz ve yağ gibi lekeleri söküp atarak tekrar parlak ve canlı bir görüntü oluşturur. Özellikle ofis ve mağaza zeminlerinde estetik bir görüntü sağlar. Rahat ve etkili bir zemin temizliği sağlayabilmek için bu ürünü sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız