Molfix Bebek Bakım Örtüsü 60x60 Cm 10'lu #30072304 | CarrefourSA
Marka: MOLFIX

Molfix Bebek Bakım Örtüsü 60x60 Cm 10'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
65,95 TL 49,46 TL

4,95 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
"Molfix Bebek Bakım Örtüsü

Molfix Bebek Bakım Örtüsü evde, arabada, parkta ya da her nerede olursanız olun bebeğinizin bakımını hem pratik hem de hijyenik bir şekilde yapmanızı sağlayan yeni bir ürün.
Özellikle yeni doğan bebeklerde bez değiştirildiği sırada bebeklerin tuvaletini dışarı doğru yaptığı çokça görülür. Bu tür durumlarda oluşacak kirliliği önlemek için kullanabileceğiniz bebek bakım örtüsü, özel olarak geliştirilmiş sıvı geçirmez arka yüzeyi ve emici üst yüzeyi sayesinde bebeğinizin bakımını hijyenik bir şekilde yapmanızı sağlar. Aynı zamanda sahip olduğu yumuşak dokusu sayesinde bez değişimi sırasında bebeğinizi rahat ettirir.
Örtünün hafif yapısı ve bebekler için en uygun ölçü olan 60x60 cm ebadında oluşu, onu çantanızda gün boyu rahatça taşımanıza olanak sağlar. Renkli tasarımıyla bebeğinizin dikkatini çekerek, bez değiştirme sırasında işinizi daha kolay yapmanıza yardımcı olur. Gece saatlerinde yaşanabilecek küçük kazaları önlemek için yatak koruyucu örtü olarak da kullanmanız mümkün.
CarrefourSA reyonlarında Bebek Bakım Ürünleri bölümünde de bulabileceğiniz, içinde 10 adet bebek bakım örtüsü bulunan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 412236
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız