Molfix Süper Fırsat Paketi 3 Beden 94'lü Midi #30186200 | CarrefourSA
Marka: MOLFIX

Molfix Süper Fırsat Paketi 3 Beden 94'lü Midi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Bebeklerin sağlıklı ve güvenli gelişiminde uykunun ve tuvaletin önemini bilerek yola çıkan Molfix, 1998 yılından beri güvenliği ve bebek sağlığını ön plana koyarak ürünler tasarlar. 

3D Teknolojisi ile Hareketlere Özgürlük

Molfix 3D Midi 90 Süper Fırsat Paketi, kullandığı elastik yan bantlar ve esnek orta lastik sistemi ile bebeğinizin daha rahat hareket etmesini, uykuda bile tam korumayı sağlar. Çift katlı sızdırmaz elastik bariyerler sayesinde bebeğiniz özgürce hareket ederken, nefes alan iç ve dış yüzeyi ile altının hep kuru kalmasını sağlar. 

Bebeğinizin Cildine Dost

2 katlı yeşil emici bölge sıvıyı hızla hapsederek, bebeğinizin daha uzun süre kuru kalmasını ve cildinin tahriş olmamasını sağlar. Latex, Paraben ve BPA içermeyen cilde dost yapısı ile hipoalerjenik olan ürün, en hassas ciltli bebekler için bile uygundur. Renk değiştiren ıslaklık göstergesi, bezi ne zaman değiştireceğinizi size gösterirken, aloe vera ve papatya özlü yapısı bebeğinizin cildini yumuşacık tutar. Bebek Bezleri ve Islak Mendiller reyonunda bulabileceğiniz Molfix 3D Midi ile siz de bebeğiniz için tam korumayı keşfedebilirsiniz. Ürünü CarrefourSA avantajlarıyla nakit ya da kredi kartı opsiyonlarını kullanarak hemen satın alabilirsiniz.

30186200 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız