Monopol Masaüstü Organizer Kalemlik #30283223 | CarrefourSA
Marka: MONOPOL

Monopol Masaüstü Organizer Kalemlik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
25,40 TL

Masaüstü Organizer Kalemlik

Daha verimli çalışabilmek için düzenli bir çalışma alanına mı ihtiyacınız var? Monopol Masaüstü Organizer Kalemlik, çoklu bölmeli yapısıyla tüm malzemelerinizi gözünüzün önünde tutarak hem çalışma alanınızdaki dağınıklığı ortadan kaldırır hem de aradığınız malzemeyi kısa sürede bulmanızı sağlar.

Masaüstü Organizer Kalemlik, küçük ofis malzemeleriniz için her iki yanında üçer tane olmak üzere toplamda altı adet yarım daire şeklinde bölme içerir. Kalem ve makas gibi uzun malzemelerinizi düzenlemeniz için de orta kısımda üç adet derin bölmesi bulunur. Şeffaf tasarımıyla ihtiyacınız olan tüm materyalleri görebilmenize olanak tanır. Masaüstü Organizer Kalemlik ile düzenli bir alanda çalışmak hem düşüncelerinizi toplamanıza yardımcı olur hem de ilginiz dağılmayacağı için zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Masaüstü Organizer Kalemlik sadece çalışma alanı için değil, makyaj masası düzenlemesi için de rahatlıkla kullanılabilir. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız