Namet Dana Füme Kaburga #30099384 | CarrefourSA
Marka: NAMET

Namet Dana Füme Kaburga

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
1.469,90 TL

"Namet Dana Bekon

CarrefourSA Füme Etler - Dil, Hindi reyonunda yer alan Namet Dana Bekon yaş almamış sığırlardan elde edilen etlerin tuzda bekletilip tütsülenmesi ile üretiliyor. Bir tür çemensiz pastırma olan üründe, domuz etinden yapılan orijinal bacon'a göre daha az yağ bulunuyor. Daha çok kahvaltılarda tüketilen ürünün pişirilirken açığa çıkan yağına yumurta kırarak besleyici ve doyurucu bir öğün hazırlayabilirsiniz. Ürünü diğer şarküteri ürünleri ile birlikte pizzalarda, tostlarda ve sandviçlerde kullanabilirsiniz. Evde hazırlayacağınız hamburger köftesinin üzerine bir dilim peynir ile beraber koyacağınız dana bekon hem lezzeti hem de görünümü zenginleştirecektir.
Kuru dinlendirme yapılarak bekletilen ete tuz, toz, şeker ve baharatlar eklenmesi, sonrasında yıkanarak füme işlemine alınması ile hazırlanan Namet bekonun buzdolabında muhafaza edilmesi öneriliyor. Pastırmada olduğu gibi katkı maddesi kullanılmadan, sadece suyu kaybettirilerek üretildiği için sağlıklı bir gıda olan ürün, yüksek miktarda protein içeriyor. Bu nedenle enerji sağlayan şarküteri ürünü, vakumlu ambalaj içerisinde yer alıyor. Dilimlenerek tüketime sunulan ürün tartılarak satılıyor. Birbirinden lezzetli atıştırmalıklar ve yemekler hazırlamanızı sağlayacak ürünü satın almak için hemen sepetinize ekleyin.
Ürün Kodu: 89087
"
İçindekiler Bilgisi
Dana eti,tuz,koruyucu(E250),antioksidan(E301)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4 °C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Namet Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Aksu Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:132 41420 Çayırova/KOCAELİ

İşletme Onay No
TR41-0027

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 235
Enerji (kj) 980
Yağ (g) 15
Doymuş Yağ(g) 7
Protein (g) 25
Tuz(g) 2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız