Namet Macar Salam Kg #30063129 | CarrefourSA
Marka: NAMET

Namet Macar Salam Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
779,90 TL 679,90 TL

CarrefourSA Kart İle
kg
Gün içerisinde her öğütün tüketilmeye uygunluk gösteren Namet Macar Salam kg, CarrefourSA reyonlarının salam bölümünden sizler için sunuluyor. Dana etinden imal edilen salamın, üretimi hijyenik ortamlarda gerçekleşiyor. Üretim aşamasında içerisine ilave edilen tuz, yağ, kaliteli taze baharatlar da salamın daha lezzetli ve damak tadınıza uygun bir hale dönüşmesine yardım ediyor. Renkli ambalajında satışa sunulan Macar salam, özel kılıflar içine konulup buhar fırınlarında pişirildiği için daha kusursuz bir lezzet imkanı sağlıyor. Sinirlerinden ayrılan ürünün içerisinde yer alan fıstık parçaları ise sizlere daha zengin bir tat deneyimi yaşatıyor. Siz de salamı, başta sabah kahvaltıları olmak üzere günün her öğünde rahatlıkla tüketebilirsiniz. Sabah kahvaltılarınızda omletlerinizi zenginleştirerek veya sade olarak dilimleyerek afiyetle tüketebilirsiniz. Namet salam; sabah kahvaltılarının, atıştırmalıkların yanı sıra pek çok yemeğin içerisinde ve ikramlıkların renklendirilmesinde kullanılmak içinde oldukça iyi bir alternatiftir. Özelikle ikramlık olarak misafirlere hazırlayacağınız kanepelerde, poğaça, pizza, börek içlerinde veya gözlemelerde kullanarak hafif ama zengin lezzetler elde edebilirsiniz. Enfes lezzetli salamı denemek için siz de hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Dana eti ve yağı,baharat karışımı,ayçiçek yağı,patates nişastası,tuz,su,kıvam arttırıcı(E407),doğal tütsü aroma vericisi,sarımsak,stabilizör(E450-E452),antioksidan(E316),koruyucu(E250),soya proteini,süt proteini,renklendirici(E120)

Alerjen Bileşenler
Soya proteini-Süt proteini içerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4 °C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Namet Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Aksu Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:132 41420 Çayırova/KOCAELİ

İşletme Onay No
TR41-0027

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 199
Enerji (kj) 827
Yağ (g) 15
Doymuş Yağ(g) 6
Karbonhidrat (g) 6
Protein (g) 10
Tuz(g) 2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız