Namet Parmak Sucuk Kg #30097797 | CarrefourSA
Marka: NAMET

Namet Parmak Sucuk Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
85,90 TL

"Namet Parmak Sucuk kg

Sucuk lezzetini en sağlıklı hali ile sofralara getiren Namet Parmak Sucuk kg, doğal içeriği ve kaliteli üretim koşulları sayesinde güven kazanıyor. Çok pratik bir yiyecek olan sucuk, parmak tabir edilen formu ile kullanımı daha da kolay ve mutfakta yardımcı bir ürün haline geliyor. Aynı zamanda sağlıklı beslenmek, doğallıktan ödün vermek istemeyen sucuk severler için, Namet’in kilo ile satılan ürünü iyi bir alternatif oluşturuyor.

Parmak sucuğu, kahvaltılarda, özellikle hafta sonu kahvaltılarında sofrada görmek, herkese büyük keyif veriyor. Yetişkinler kadar çocukların da çok sevdiği bir gıda olan sucuğu, söz konusu ürün sayesinde anne babalar miniklere gönül rahatlığı ile hazırlayıp yedirebiliyorlar. Siz de parmak sucuğun tadını doya doya çıkarabilirsiniz. İçerisinde herhangi bir katkı maddesi, kimyasal unsur veya renklendirici bulunmayan ürün ile; sabahlarınıza tat katabilir, pratik sucuklu yumurta, omlet gibi yemekler hazırlayabilir, kuru fasulyeye muhteşem bir lezzet armağan edebilir, ekmek arası ızgara ya da tava yapabilirsiniz.

Uzun kullanım ömrüne sahip ürün, bir kilogramı dört parçadan oluşan üretimi ile satılıyor. Eşsiz tadına varmak için CarrefourSA reyonlarında sucuk bölümünde sunulan ürünü hemen alışveriş sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 61158

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız