Nivea Ndeo Roll-On Powder Touch 50ml Kdn #30125492 | CarrefourSA
Marka: NIVEA

Nivea Ndeo Roll-On Powder Touch 50ml Kdn

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
126,90 TL

Ndeo Roll-On Powder Touch 50Ml Kdn

Yaz ayları başta olmak üzere vücutta oluşan ter kokusunu ve giysilerde meydana gelen ter izlerini ortadan kaldırmak için ndeo roll-on powder touch 50ml kdn ürünü Nivea markasının getirdiği güvenceyle en başarılı ürünlerden biri oluyor. İçeriğinde pudra sayesinde kuru bir kullanım sunan ürün aynı zamanda deodorant kullanımları en çok şikayet edilen durum olan sertlik hissini de ortadan kaldırır.

CarrefourSA mağazalarının kişisel bakım bölümünde kokular ve deodorantlar reyonlarında kolaylıkla bulabileceğiniz ürün kadınlara özel geliştirilen formülü sayesinde kadın cildine uygun şekilde formülize edilmiştir. Bu sayede aşırı terleme problemlerinden özellikle yaz aylarında meydana gelen terleme sorunlarına kadar tüm noktalarda ndeo roll-on powder touch 50ml kdn ile etkili bir çözüm üretilebilir.

Özel olarak geliştirilen bir formüle sahip olması sayesinde deodorant kullanımlarındaki en büyük problemlerden olan giysilerde deodorant lekelerinin oluşması bu ürünle birlikte ortadan kalkar. Uzun süreli kalıcılığı ile etkili olan ürün roll-on yapısıyla kullanım kolaylığı sunar.

Terleme problemine karşı etkili çözümler üretmek üzere ürünü sepetinize ekleyip kolayca satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız