Nescafe Xpress Vanilya 250 ml #30048592 | CarrefourSA
Marka: NESCAFE

Nescafe Xpress Vanilya 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,00 TL

adet
"Nescafe Xpress Vanilya 250 ml
CarrefourSA reyonlarında toz, granül kahve bölümünde yer alan Nescafe Xpress Vanilya 250 ml serinleten tadıyla öne çıkıyor. En kaliteli kahve çekirdekleri özenle harmanlanarak yapılan ürün vanilya aroması ile kahveyi birleştirmesi ile dikkat çekiyor. Kendine özgü üretim teknikleri kullanılarak beğeninize sunulan ürün tadı ile keyifli anlarınıza eşlik ediyor. Kahveye farklı boyut kazandıran ürün buzlu kahve anlayışınıza da yepyeni bir tat getiriyor. Özellikle gençlerin tercih ettiği ürün yoğun iş temposuna sahip herkes tarafından kullanılabiliyor. Ders çalışma ve şehirler arası araç kullanma gibi önemli aktivitelerin öncesinde kullanıldığında sizi canlandırıyor.
250 mililitrelik teneke kutusunda satışa sunulan ürün koyu mavi ambalajı ile dikkat çekiyor. Pratik açma halkası sayesinde hemen içilebilen ürün yorgunluğunuzu unutup kendinizi dinç hissetmenizi ve odaklanmanızı sağlıyor. Vanilyanın eşsiz tadını buz gibi kahve ile buluşturan ürün içimi yumuşak ve lezzetli bir içecek olarak biliniyor. Çantanızda ve mini dolaplarda rahatlıkla saklanabilen ürün evde, teknede, otel odasında, barda kısaca dilediğiniz her yerde size serinleme imkanı sağlıyor. Ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 333700
"
İçindekiler Bilgisi
Kahve(%57,9) (su,çözünebilir kahve(%2,3)),tam yağlı süt(% 35,7),şeker,aroma verici(vanilya),asitlik düzenleyiciler(sodyum bikarbonat,tripotasyum sitrat),kıvam arttırıcılar(selüloz,selüloz gam,karragenan)

Alerjen Bileşenler
Süt

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.Açıldıktan sonra buzdolabında saklanmalı ve 1 gün içinde tüketilmelidir.

Kullanım Talimatı
Soğuk içiniz.

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NESTLE TÜRKİYE GIDA SAN.A.Ş.-Maslak, Büyükdere Cd. Nurol Plaza A Blok No:255, 34398 Şişli/Sarıyer/İstanbul

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 51
Enerji (kj) 214
Yağ (g) 1.3
Doymuş Yağ(g) 0.9
Karbonhidrat (g) 8.1
Şekerler (g) 8
Lif(g) 0.5
Protein (g) 1.4
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız