Nfinity Games Point Blank 1800 Tg #30385263 | CarrefourSA

Nfinity Games Point Blank 1800 Tg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
43,20 TL

adet

SADECE TÜRKİYE SUNUCUSU'NDA GEÇERLİDİR.
TG'lerinizi hesabınıza eklemek için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin.
PIN kodunuzu satın alın.
Point Blank oyununu başlatın.
TG ve Kodlar'a tıkladıktan sonra Kupon alanına kodunuzu girin.
Bu kod, yalnızca Point Blank ("TG") Çevirim içi Mağazası'ndan ("TG") almayı sağlar.

Bu kartı kullanmak için TG hesabına sahip olmak gerekir. TG kullanarak TG hesabınız için sanal eşyalar alabilirsiniz. Alımlar sadece Point Blank Türkiye Sunucusunda kullanılabilir.

En düşük sistem gereksinimleri geçerlidir ve internet erişimi gereklidir. Alımlar devredilmez, nakde ve nakit karşılığa çevrilemez ve yasalarca aksi belirtilmediği sürece kaybolma, çalınma, yok edilme, izinsiz kulanım durumunda ya da diğer herhangi bir sebepten ötürü iade edilemez.

Sadece 13 yaş ve üzeri kullanabilir. TG'nin kullanımını Point Blank bağlantısından incelenebilir. Aynca yapılan alımlar belli bir tarihten sonra geçersiz olmaz.

infinity Games’e bağlı şirketler, bu kod satın alımını TG veya ile ilgili herhangi bir garanti sunmaz ve yasalar çerçevesinde tüm garantileri reddetme hakkını saklı tutar.

Kayıp durumunda sorumluluk alıcıya aittir. Daha fazla bilgi için https://pb.tamgame.com/ adresini ziyaret edin.

 


İnfinity Games. Point Blank dünyanın tüm ülkelerinde Tescilli markaları, ticari markaları ya da hizmet markalarıdır. Tüm diğer markalar, logolar ve telif hakları kendi sahiplerine aittir. Her hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız