Nivea Sun Koruma & Bronzluk Güneş Spreyi 30 Faktör 200 Ml #30082139 | CarrefourSA
Marka: NIVEA SUN

Nivea Sun Koruma & Bronzluk Güneş Spreyi 30 Faktör 200 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
799,95 TL

Nivea Güneş Spreyi 30 Faktör Koruma&Bronz 200ml

Yaz aylarında cilt sağlığına dikkat ederken sağlıklı bronzluk elde etmek isteyen kişilerin tercihi olan Nivea Güneş Spreyi 30 Faktör Koruma&Bronz 200ml yüksek koruma faktörü ile daha yoğun ve geçici olmayan bir bronzluğa kavuşmanızı sağlamaktadır. Sprey formdaki şişesi ile kolay kullanım imkanı sunan güneş spreyi, meyan kökünden elde edilmiş olan doğal bitki özleri içermektedir. Cildin doğal olarak bronzlaşmasını sağlayan melanin üretimine yardımcı olan formülü %100 kalıcı bronzluk verirken, UVA/UVB filtreleri ile etkili koruma sağlar.

Nivea Güneş Spreyi 30 Faktör Koruma&Bronz 200ml doğal bronzluğu elde etmenize yardımcı olur. Ters tutulduğunda bile sprey pompası çalışır. Pratik ve kullanışlıdır. Cildinizi güneşin kurutucu etkilerine karşı desteklerken hafif formülü ile cildin nemlendirilmesini sağlamaktadır. Suya dayanıklı olması ile deniz ve havuza girseniz de etkisi devam etmektedir. Vücudunuzun her bölgesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yüzünüzde kullanım için direkt olarak püskürtmekten kaçınınız. Yüzdükten sonra iyice kurulanarak sık sık tekrarlamanız önerilmektedir. Ürün dermatolojik olarak test edilip, onaylanmıştır. CarrefourSA kişisel bakım reyonlarında güneş ürünleri bölümlerinde bulabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız