Nuhun Ankara Erişte Makarna 500 Gr #30097663 | CarrefourSA

Nuhun Ankara Erişte Makarna 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,50 TL

"

Makarna, pirinç ve bakliyat kategorisinde yer alan Nuh’un Ankara Makarnası Erişte, sadece durum buğdayı ve su ile üretilerek sofralarınıza gelir. Güneş ışığından uzak, kuru, serin ve kokusuz bir ortamda 2 yıl raf ömrü bulunan, lezzetli, besleyici ve kolay hazırlanabilen bu ekonomik gıda, klasik makarna lezzetinden ödün vermeyenlerin tercihi olmaya devam ediyor. Birbirinden lezzetli erişte yemeği çeşitleri pişirmenize olanak tanıyarak sofralarınızı güzelleştiriyor.

Makarna tüketimi çok yaygın ve çeşitli besin ögelerine sahip bir yiyecektir. İçeriğinde hiç bir katkı maddesi bulundurmayan Ankara Makarna Erişte 500 g ürününün pişmemiş 100 gramında 345 kcal enerji, 10.5 (min) protein, 75.9 gram karbonhidrat ve 0.30 gram yağ bulunur. Enerji değeri ve yağ oranı düşük miktardadır ve glisemik endeksi %55’in altındadır. Bu sayede doğrudan kilo alma sorununa yol açmayacak kompleks bir karbonhidrat olarak üretilir.

Makarnanın pişirme süresi 10-12 dakika arasındadır. Ürünün üretimi Türk Gıda Kodeksi’ne uygun olarak yapılır. Makarna, pirinç ve bakliyat kategorisinde yer alan 500 gr Ankara Makarna Erişte'ye sahip olmak için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız