Obag Hava Kabarcıklı Zarf-Slk (37X45) #30283676 | CarrefourSA
Marka: UMUR

Obag Hava Kabarcıklı Zarf-Slk (37X45)

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
4,55 TL

Obag Hava Kabarcıklı Zarf-Slk (37X45)

Umur Obag Hava Kabarcıklı Silikonlu Zarf sevkiyat ve kargo işlemleri sırasında gönderilinizin karşı tarafa zarar görmeden ulaşmasını sağlar. Hava kabarcıklı yapısıyla zarf içerisindeki ürünleri dış etkenlere karşı muazzam bir şekilde korur.

Kaliteli yapısıyla güven veren Umur Obag Hava Kabarcıklı Silikonlu Zarf, 37x45 santimetre ölçüleri ile sizlerin beğenisine sunulur. Umur Obag Hava Kabarcıklı Silikonlu Zarf, üretiminde kullanılan çevreye ve sağlığınıza zarar vermeyen malzemeleri sayesinde doğa dostu özelliğiyle dikkat çeker. İçerisindeki belgeleri ve ürünleri yırtılma, kıvrılma gibi etkenlerden koruyarak üstün bir performans sergiler. 

Siz de Umur Obag Hava Kabarcıklı Silikonlu Zarf ile göndermek istediğiniz ürünlerinizi güvence altına alabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey Umur Obag Hava Kabarcıklı Silikonlu Zarf'ı hemen sepetinize eklemek!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız