Omak Pencere Sineklik 100x150 Cm #30035067 | CarrefourSA
Marka: OMAK

Omak Pencere Sineklik 100x150 Cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
25,40 TL

Omak Pencere Sineklik 100x150 cm

 

Yazın gelmesiyle birlikte en büyük sıkıntıların başında olan sivrisinekler ve haşereler için önlem alabilmek adına sineklik kullanımı en doğru tercihlerden biri olmaktadır. Pratik bir şekilde uygulama yapabileceğiniz ve her zaman tertemiz bu şekilde kullanabileceğiniz bir sineklik için Omak Pencere Sineklik 100x150 cm ürünü, evinizde rahatlık ve kolaylık oluşturuyor. Omak marka ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında direkt olarak karşınıza çıkan Omak Pencere Sineklik 100x150 cm ürünü, paket içerisinde çıkan sineklik tel ve yapıştırıcı ile birlikte pratik bir kullanım sağlıyor. İstediğiniz her pencerede ölçülerine göre kesim yaptıktan sonra paketten çıkan yapışkan bant ile kolayca uygulama yapabildiğiniz bu sineklik, istediğiniz zaman tek hareketle çıkarıp yıkayabileceğimiz ve bir daha kullanıp saklayabileceğiniz bir özellik sunuyor.

Yüksel dayanıklılık sunan bu sineklik, defalarca kullanılabilir bir özelliğe sahip olarak dayanıklı metallerden üretildiği için güneşten etkilenmeyen ve kolay kolay yıpranmayan bir yapı oluşturuyor. Sinekliği kaldırmak istediğinizde yapışkanlı bant üzerinden sökerek yıkayabilir ve kaldırabilir ve yapışkanlı bandı olduğu yerde bırakabilirsiniz. Böylece istediğiniz zaman tekrar sinekliği üstüne yapıştırıp kullanabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız