Pales Duberke Baharatlı Tuzlu İnek Yoğurdu 200 Gr #30169477 | CarrefourSA
Marka: PALES

Pales Duberke Baharatlı Tuzlu İnek Yoğurdu 200 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Duberke Baharatlı İnek Tuzlu Yoğurtlu rt 200

Antakya'dan gelen lezzet Duberke Baharatlı İnek Tuzlu Yoğurtlu damaklarınızı fethediyor! Siz de dilediğiniz zaman Pales Duberke Baharatlı İnek Tuzlu Yoğurtlu ile tuzlu yoğurdun yağ ve baharatlarla karıştırılmasıyla elde edilen, 300 yıllık tarihe sahip bu lezzeti sofralarınıza taşıyabilirsiniz.  

Duberke Baharatlı İnek Tuzlu Yoğurtlu'nun yapım aşaması, pastörize edilen inek sütünün mayalanması ve bir gün bekletilmesi ile başlar. Bekletilen yoğurtlar süzülüp pişirilir ve suyu alınarak dinlendirilir. Dinlendirme işleminin ardından minik toplar halinde yuvarlanır ve özel kurutma odalarında kurutulur. Daha sonra yöreye özel nane ve pul biberli karışıma batırılarak zeytinyağında bekletilir. Ardından  Duberke Baharatlı İnek Tuzlu Yoğurtlu paketlerine yerleştirilen minik yoğurt topları, sofralarınıza ulaşır.

Duberke Baharatlı İnek Tuzlu Yoğurtlu'yu günün her öğününde üzerine zeytinyağı ekleyerek yiyebileceğiniz gibi atıştırmalık olarak tüketebilir ya da enfes mezelere dönüştürebilirsiniz!


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız