Palette Deluxe 10-2 Platin Sarısı #30122226 | CarrefourSA
Marka: PALETTE

Palette Deluxe 10-2 Platin Sarısı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Palette Deluxe 10-2 Platin Sarısı 50

Hem kadınlar hem de erkekler için kişisel bakımda en çok özen gösterilmesi gereken yerlerin başında gelen saçlar için geliştirilen palette deluxe 10-2 platin sarısı 50 ürünü ile birlikte saçlarınızda arzuladığınız renklere saçlarınıza zarar vermeden ulaşabilirsiniz. CarrefourSA mağazalarının kişisel bakım reyonlarında saç bakım ürünleri arasında bulabileceğiniz ürünle birlikte uzun süre boyunca kalıcılığa sahip olan renkleri, göz alıcı parlaklıkla birlikte çevrenize yansıtabilirsiniz.

Besleyici içeriği ile özellikle boyama sonrasında yaşanabilecek olan kuruluk ve benzeri sorunlara karşı yağ dengesini sağlayarak etki eden palette deluxe 10-2 platin sarısı 50 uzun saçlarda da başarılı sonuçlar ortaya koyuyor. Argan Yağı içeriği ile saçları besleyen de bir yapıya sahip olması saçlarda doğal ve sağlıklı bir görünüm elde edilmesini sağlıyor.

Saçları boyamak için gerekli tüm malzemenin içerisinde bulunduğu ürün boyama sonrasında yapılacak saç bakımı için maske de barındırıyor. Her dört haftada bir yeniden uygulama yoluyla uzun süre boyunca kalıcı etkiler elde ediliyor.

Platin sarısı rengine saçınızı boyamak ve aynı zamanda saçlarınızı beslemek istiyorsanız ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız