Palette Deluxe Uıl Ultra Yoğun Renk Açıcı #30102150 | CarrefourSA
Marka: PALETTE

Palette Deluxe Uıl Ultra Yoğun Renk Açıcı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30102150 – Palette Deluxe Ultra Yoğun Renk Açıçı

Kolay açıla bilir paketi ve pratik kullanılabilir ürün içeriği ile Palette Deluxe Ultra Yoğun Renk Açıcı, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Ultra yoğun olarak formulize edilen Palette Deluxe, renk açıcı olarak en fazla talep eden ürünlerden birisidir. Ultra sarı renk aktifleştirici olan bu ürün, yağ bakımlı boyadır. Kalıcı bir renk açıcıdır. Uzun süre kalıcıdır. Yoğun sarı etkisi vardır. Göz alıcı parlaklık için derinlemesine bakım sağlar. Ayrıca tam yedi tona kadar renk açabilir. Mikro yağlar ile profesyonel bir kalite için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Güçlü renk açma özelliği sayesinde koyu renk saçlarda bile yoğun renk sonucu elde edebileceğiniz Palette Deluxe Yoğun Renkler ile tanışmak için daha fazla beklemeyin.

CarrefourSA’nın Saç Bakım ve Aksesuar reyonlarının Saç Boyaları bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Palette markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan ultra yoğun renk açıcı ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız