Papağan Beyaz Leblebi 200 g #30090567 | CarrefourSA
Marka: PAPAGAN

Papağan Beyaz Leblebi 200 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30090567 Papağan Beyaz Leblebi 170 GR.

Ailenizle, arkadaşlarınızla, evde, işte sokakta her yerde keyifle yiyeceğiniz Papağan beyaz leblebi sizin için özenle üretilmiş ve doğal ortamında işleme tabi tutulmuştur. Bilindiği üzere sarı leblebi gibi beyaz leblebi de diyet yapanların en büyük yardımcı çerezlerinden birisidir. Beyaz leblebi, tokluk hissi vermesinin yanı sıra bağırsak tembelliği konusunda da vücuda yardımcı olur ve kolon kanserini önleyici etkiye sahiptir. Papağan Beyaz Leblebi ürününe CarrefourSA Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonunda bulunan Çerez, Çikolota ve Bisküvi bölümünden ulaşabilir, online mağazamız ile tek tıkla anında sipariş verebilirsiniz..

Beyaz leblebi, kalsiyum, magnezyum, fosfat, manganez, çinko gibi minerallerin yanı sıra K vitamini gibi vitaminleri de içinde barındırır. İyi bir protein kaynağıdır. Vücut direncini arttırarak sizi zinde tutar. Bel ağrılarına iyi gelmesi de faydaları arasındadır. Bel ağrıları gibi diş ağrıları için de fayda sağlar. Zengin lif içeriği sayesinde sindirim sisteminizi rahatlatır. Hazımsızlık problemi yaşayanlarda sindirimi kolaylaştırıcı özelliği vardır. Bu sayede bağırsakların düzenli çalışmasına yardım eder. Mide asidini azaltmasıyla bilinen beyaz leblebi, reflü sahibi olanların en büyük yardımcıları arasındadır. Bel ve diş eti ağrılarına da iyi gelmektedir. Ayrıca içerisindeki mineraller sayesinde birçok insanda yumuşak doku tedavisini hızlandırır.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız