Papaya adet #30011463 | CarrefourSA

Papaya adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"
Papaya
Papaya, Güney Amerika kökenli olan, armut biçiminde egzotik bir meyvedir. Papaya mevyesinin içi yumuşak ve suludur. Bu etli kısım papayanın çeşidine göre kırmızı, pembe ve turuncu olabilir. Papayanın ortasındaki oyuk bölge siyah çekirdeklerle doludur.

Papaya’nın meyvesi harici çekirdekleri de yenebilir, çekirdeklerin keskin ve baharatlı bir tadı vardır. Bu çekirdekler öğütülebilir ve yemeklerde baharat yerine de kullanılabilir.
Verita Papaya yılın 12 ayı boyunca Ekvator’dan ülkemize getirilmektedir.

Vitamin Değerleri
Verita Papaya yüksek miktarda A ve C vitamini içerir. Ayrıca B1, B2, B5 ve C vitaminleri yönünden de zengindir. Verita Papaya, demir, fosfor ve potasyum için önemli bir kaynak olmakla birlikte, karaciğer kanserine karşı içerdiği likopen ile bağışıklık sistemini güçlendirir.

Faydaları
Kansere karşı bağışıklık sistemini güçlendirir, sindirim sistemine iyi gelir, kolesterolü düşürür, yüksek a vitamini sayesinde göz sağlığına faydalıdır.

Saklama Koşulları ve Kullanımı
Olgunlaşmış fakat kesilmemiş Verita Papayaları plastik bir kutu içerisinde, diğer sebzelerden uzak olarak buzdolabında 3-4 gün saklayabilirsiniz.

Bunları Biliyor muydunuz?
Papayaya Christopher Colombus tarafından “meleklerin meyvesi” adı verilmiştir.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız