Papia Tuvalet Kağıdı 16'lı #30089334 | CarrefourSA
Marka: PAPIA

Papia Tuvalet Kağıdı 16'lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
229,50 TL 160,65 TL

10,04 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
"Papia Tuvalet Kağıdı 16'lı

CarrefourSA özel yapısıyla etkileyen Papia Tuvalet Kağıdı 16'lı’yı, Tuvalet Kağıtları reyonunda beğeninize sunuyor. Ürün, içerdiği yüzde 100 saf selüloz harmanıyla ve mikro gofraj yapısıyla yumuşacık yüzeyler sunuyor. Kullandığı, “B-Side Teknolojisi” ile yaprakların her iki yüzeyinde de eşit kaliteyi yakalayabiliyor ve dolgun dokulu yüzeyler elde ediyor.
Ultra dayanıklı yapısı sayesinde kullanılırken kalıcılık kazanıyor; ancak, suya atıldığında çevre dostu bir ürün olarak hemen eriyor ve böylece de tıkanmalara sebebiyet vermiyor. Geniş ve dolgun yapraklarının yanı sıra yumuşacık dokusuyla da hassas ciltler için seçkin bir ürün olma özelliği taşıyor. Kolay kopartılan yapraklarıyla ve rulo yapısıyla pratiklik sunuyor. Öte yandan, az miktarda kullanılan yaprağın, başarılı sonuçlar sağlaması, ürünün israfını da engelleyerek kağıt tüketimini azaltıyor.
Yüksek emiş potansiyeline sahip hijyenik, cilt dostu yüzeyi, ürünü bebeklerde bile kullanılabilir bir tercih haline getiriyor. Ürün, özellikle tuvalet ve banyolarda kullanılsa da özellikleri sebebiyle farklı alanlarda kullanım olanakları da sunuyor.
Az kullanıldığında bile verimli sonuçlar veren bir ürünü hemen sepetinize ekleyerek kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 172997
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız