Peyman Bahçeden Çiğ Karışık Kuruyemiş 165 Gr #30073083 | CarrefourSA
Marka: BAHÇEDEN

Peyman Bahçeden Çiğ Karışık Kuruyemiş 165 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
79,00 TL 63,75 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Gıda ve yemek malzemeleri reyonu içerisinde bulanan çerez, çikolata ve bisküvi reyonu pek çok ürün ile sizlere hitap etmektedir. Bu reyon içerisinde yer alan ürünler işin profesyonelleri tarafından hazırlanarak sizlere sunulmaktadır. Peyman markası da kuruyemiş dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri olmuş ve en taze ve en lezzetli kuruyemişleri sizlere güvenilir ambalajı ile sunmuştur. Bu ürünlerden biri olan Peyman Bahçeden Çiğ Karışık Kuruyemiş 165 g içerisinde birden fazla lezzetli Peyman kuruyemişleri bulundurmaktadır. Bu kuruyemişler; iç fındık, kuru incir, iç tatlı badem, gün kurusu kayısı, kuru üzüm ve pikan cevizidir. 6 adet birbirinden lezzetli bu kuruyemişleri tek bir paket içerisinde sizlere sunan markanın bu ürününü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Bahçeden Çiğ Karışık Kuruyemiş 165 g ürününü kuruyemiş reyonu içerisinde, kokteyl/ karışık çerezler arasında bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işleminizi dilerseniz online olarak güvenli yollarla dilerseniz de kapıda kredi kartı veya nakit ödeme imkanları ile yapabilirsiniz. Ürün aynı gün içerisinde adresinize teslim edilecektir.

İçindekiler Bilgisi
Çiğ İç Badem,Çiğ İç Fındık,Cranberry(Kurutulmuş Cranberry(Turna Yemişi),(Elma Suyu Konsantresi)Bitkisel Yağ,(Ayçiçek),Kuru Üzüm(Bitkisel Yağ (Pamuk),Çiğ Kaju Fıstığı,Çiğ İç Kabak Çekirdeği.

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda Ceviz,Pikan Cevizi,Brezilya Fındığı,Antep Fıstığı,Makademya Fındığı ve Buğday Gluteni İçerebilir.

Menşei Ülke
İTHALYERLIHAMMADDE

Muhafaza Şartları
Kuru ve serin yerde saklayınız

Kullanım Talimatı
Direkt tüketim.

Koruyucu Atmosferde Ambalajlanmıştır

Süzme Ağırlık
165

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Peyman Kuruyemiş Gıda Aktariye Kimyevi Maddeler Tarım Ürünleri San.ve Tic.A.Ş. Anadolu Hisarı Mah. Dolaybağı Cad. No: 8/B Beykoz İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000105

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 503
Enerji (kj) 2107
Yağ (g) 32.1
Doymuş Yağ(g) 10.3
Karbonhidrat (g) 41
Şekerler (g) 20
Lif(g) 7.8
Protein (g) 15.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız