Peyman Çitliyo Ala Daha Tuzlu Çekirdek 55 g #30065118 | CarrefourSA
Marka: PEYMAN

Peyman Çitliyo Ala Daha Tuzlu Çekirdek 55 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Peyman Çitliyo Ala Daha Tuzlu Çekirdek 55 g

 

Çerezlik ürünlerin vazgeçilmez ürünü çekirdeklerle keyifli sohbet anları yaşamak mümkün olabiliyor. Lezzetiyle ön plana çıkan Çitliyo markasının ürettiği Çitliyo ala çekirdek tuzlu 40 gr ürünü kaliteli çekirdekleri ile birlikte sohbetlerinize ara vermeden uzun saatler boyunca muhabbet etmenize olanak sağlıyor. Çitliyo Ala Çekirdek Tuzlu ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının gıda ve yemek malzemeleri reyonunda çerez, çikolata ve bisküviler arasında bulunan kuruyemişler içerisinde yer alan Çitliyo ala çekirdek tuzlu 40 gr ürünü çekirdeklerin sevilen tuzlu tadını sizinle buluşturur. İri taneli, dopdolu ve çıtır çıtır bir lezzeti içinde barındıran ay çekirdeklerinden alınmış ürünleri ile kavurulmuş çekirdeğin tadına en iyi şekilde varabilirsiniz. Çekirdek çitleme keyfini uzun saatler boyunca sürdürmenizi sağlayacak eşsiz tadı ürünün hijyenik koşullar altında özenle hazırlanmış olması sayesinde güvenle sizlere kadar ulaşmaktadır. Tuz oranı ile dikkat çeken ürün tuzlu çekirdek sevenler için en lezzetli ürünlerdendir. Özellikle çay veya diğer içeceklerle birlikte tüketilirken alınan keyif sayesinde muhabbetlerinizin daha uzun soluklu olmasını sağlayabilir ve çekirdeğin lezzetini en iyi şekilde alabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız