Philips QG3320/15 Erkek Bakım Kiti #30047906 | CarrefourSA
Marka: PHILIPS

Philips QG3320/15 Erkek Bakım Kiti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Phılıps Qg3320/15 Saç Sakal Kesme Makine

Beyaz Eşya ve Elektrikli Ev Aletleri reyonu içerisinde bulunan eşyalar ve aletler evlerde yaşamı kolaylaştırmak için profesyonel markalar tarafından üretilmiştir. Bu reyon içerisinde beyaz eşyadan küçük elektrikli ev aletlerine kadar pek çok ürün bulunmaktadır. Bu ürünlerden biri olan Phılıps Qg3320/15 Saç Sakal Kesme Makine Phılıps markası tarafından tasarlanan oldukça kullanışlı ve pratik saç sakal kesme makinedir. İçerisinde bulunan 4 aparatı ile birlikte istediğiniz saç ve sakal şeklini vermenizde size yardımcı olacaktır. Oldukça kullanışlı ve pratik olan bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Phılıps Qg3320/15 Saç Sakal Kesme Makine ürünü Küçük Elektrikli Ev Aletleri reyonu içerisinde, kişisel bakım ürünleri arasında, tıraş ve sakal bakım aletleri arasında bulabilirsiniz. Ürün dayanıklı yapısı ile uzun süre saç ve sakal kesiminde aradığınız performansı sizlere sunacaktır. Tek tık ile ürünü bulunduğu reyon içerisinde sepete ekleyebilir ve alışverişinize devam edebilirsiniz. Birden fazla ödeme seçeneğini kullanarak bu ürüne sahip olabilirsiniz. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit dilerseniz de online ödeme yapabilirsiniz. Ürün aynı gün içinde koruyucu ambalajı ile adresinize teslim edilecektir.

  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişleri Carrefoursa iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

    • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

    Kampanyalar

    • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

    Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


    Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız