Pınar Kangal Şölen Sucuk 200 g #30131965 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Kangal Şölen Sucuk 200 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dana eti ile hazırlanan kıymanın Kahramanmaraş'tan özel olarak gelen biberlerle ile bir araya getirilerek sunulduğu Pınar Kangal Şölen Sucuk 200 g, Pınar kalitesi ve güvencesi ile sofralara geliyor. Baharatların yanı sıra kıymanın lezzetini acı aroma ile de birleştiren ürün, özellikle acı sevenlerin dikkatinden kaçmayacak ve tercih edecekleri bir kangal sucuk lezzeti sunuyor.
Uzun raf ömrüne sahip olmasıyla buzdolabınızda her daim pişirilmeye ve yenmeye hazır bekleyebilecek bir alternatif olan sucuk, pişirmesi kolay ve pratik bir üründür. İşten eve çok aç geldiğinizde kolay bir çözüm, uzun uzun yemek hazırlama zahmetine girmek istemediğinizde pratik bir seçenek olan ürünü dilediğiniz an, dilediğiniz yerde tüketebilirsiniz. Gecenin bir yarısı acıktığınızda hızlı bir alternatif, dostlarla mangal keyfi yapmak istediğinizde herkesin damak zevkine hitap edecek bir lezzet olan Pınar kangal sucuk özel baharat aroması, eşsiz lezzeti ve pratik kullanımı ile her an elinizin altında olmaya hazır. Pişirme tekniğini size bırakan kangal sucuk, hangi yöntemle pişirilirse pişirilsin vadettiği lezzetinden ödün vermiyor.
Siz de lezzetli ürünü denemek için, hemen şimdi sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Dana eti ve yağı,baharat karışımı,tuz,sarımsak,tatlı kırmızıbiber,stabilizör(sodyum polifosfat),antioksidan(askorbik asit),koruyucu madde(sodyum nitrit)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4 °C

Süzme Ağırlık
200

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pınar Enterge Et ve Un Sanayi A.Ş. Ankara Asfaltı 25.Km. 35170 Kemalpaşa/İZMİR

İşletme Onay No
TR35-0042

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 375
Enerji (kj) 1550
Yağ (g) 35
Doymuş Yağ(g) 23
Karbonhidrat (g) 1
Protein (g) 14
Tuz(g) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız