Pınar Karides 400 g #30097907 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Karides 400 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Pınar Karides 400 g

Yüksek protein değeri, besleyiciliği ve eşsiz lezzetiyle en sevilen deniz ürünlerinden biri olan karidesi, Pınar güvencesiyle dondurulmuş olarak satın alabilir, dondurucunuzda muhafaza ederek, her daim ailenize ve sevdiklerinize sunabilirsiniz.
Sağlıklı beslenme açısından özel bir yeri olan deniz mahsülleri, bilinçli tüketiciler tarafından gittikçe daha da sıklıkla tercih ediliyor. Türk mutfağının geleneksel deniz ürünü tariflerine ek olarak, dünya mutfağından birçok tarifte de karides kullanılıyor. CarrefourSA'nın balıklar ve deniz mahsülleri reyonunda sunulan Pınar karides ile leziz tarifler deneyebilirsiniz. Karidesleri haşlayarak, kokteyl sosuyla beraber başlangıç yemeği olarak sunabileceğiniz gibi, karides güveç lezzeti ile misafirlerinizi ana öğünde büyülemeyi de tercih edebilirsiniz. Salatalara aroma katan; deniz mahsüllü pizzaların, makarna ve pilavların vazgeçilmezi olan karidesi, böreklerde ya da kızartarak da sunabilir, misafirlerinizi şaşırtabilirsiniz.
Pınar Karides 400 g pratik kutularıyla kolay kullanım sağlıyor, sizi, karidesi soymak gibi zahmetli bir işlemden kurtararak mutfakta zaman kazanmanızı sağlıyor. Üstelik kullanacağınız kadar karidesi kutudan alarak kalan kısmını dondurucunuzda saklayabilir, dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Sofranıza Pınar karidesli besleyici ikramlar katmak için ürünü alışveriş sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 63599


"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız