Pınar Kido Kakaolu Pudding 200 Ml #30068762 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Kido Kakaolu Pudding 200 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
22,00 TL

adet
Pınar Puding Kakao 200 Ml

Öğünler sonrasında veya günün ortalarında lezzetli bir tatlı arası vererek kendini ödüllendirmek isteyen kişiler için Pınar puding kakao 200 ml en ideal yiyeceklerden biri oluyor. Pınar markasının çocuklara özel olarak geliştirdiği içeriğiyle besleyicilik özelliği de bulunduran bu puding tatlısı rahatlıkla yetişkinler tarafından da tüketilebilen bir içeriğe sahip oluyor.

CarrefourSA mağazalarında gıda ve yemek malzemeleri bölümünde tatlılar arasında kolaylıkla bulunabilecek Pınar puding kakao 200 ml sütlü tatlılar arasındaki en iyi tercihlerden biri oluyor. 200 ml’lik kutusuyla tatlı tüketimlerini sınırlandırmak isteyenler için en ideal ürünlerden biri olurken çocuklar için de ideal bir ürün oluyor.

Üzerinde yer alan renkli görselleri, çizgi film ve benzeri platformlardan kahramanların yer aldığı kutularıyla çocukların ilgisini çeken ürün yüksek enerjisi ile dikkat çekiyor. Doğal kakao ile hazırlanmış içeriği sayesinde sütlü tatlının besleyicilik değerini kaybetmeden tüketilmesi mümkün olan ürün özellikle çocuklarda içeriğindeki proteinle etkili oluyor. Doğallığını koruyan ürünü çocuklar için birer ödül yiyeceği olarak da kullanabilirsiniz.

Lezzetli, besleyici tatlılar arasında öne çıkan ürünü sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız