Eker Sakızlı Muhallebi 150 G #30000013 | CarrefourSA
Marka: EKER

Eker Sakızlı Muhallebi 150 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
27,95 TL

adet
EKER SAKIZLI MUHALLEBİ 150 GR

Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmezi lezzeti ile her yaştan insan tarafından büyük bir beğeniyle tüketilen tatlı olan sakızlı muhallebi için güvenle tercih edebileceğiniz bir ürün olan EKER SAKIZLI MUHALLEBİ 150 GR ile aradığınız geleneksel tatlı lezzetini güvenle yiyebilirsiniz.

Gıda ve Yemek Malzemelerinin bulunduğu kısımdaki Unlu Mamuller ve Tatlıların içerisindeki sütlü tatlılar reyonundan temin edebileceğiniz EKER SAKIZLI MUHALLEBİ 150 GR her öğünden sonra yenilebilecek lezzetli bir tatlıyı evlerinize getiriyor. Eker süt ürünleri tarafından üretilen sakızlı muhallebi, geleneksel Türk mutfağının aranan lezzetini yakalayarak keyifle yiyebileceğiniz bir ürünü 150gr’lık özel ambalajında hizmete sunuluyor. Sakızlı muhallebinin yıllardır sevilerek yenen bir tatlı olması nedeniyle birçok farklı ürün seçeneği bulunmakta. Eker süt ürünlerinin kalite standartlarınca ürettiği sakızlı muhallebi tarifini özlenen eski muhallebi ustalarının özverili çalışmasından alarak son teknoloji üretim ekipmanları yardımı ile steril bir şekilde sofralar ile buluşturuyor. Eski usul tatlılar arasında en beğenilen tatlardan olan muhallebinin tarihi lezzeti ile her yaştan insanın keyifle yediği bir ürün.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız