Pınar Piliç Kroket 430 G #30073256 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Piliç Kroket 430 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
184,90 TL

adet

Sofralara pratik bir lezzet getiren Pınar Piliç Kroket 430 g, CarrefourSA Etler reyonunda satışa sunuluyor.

Pınar tarafından sağlıklı ve leziz piliç etleri kullanılarak hazırlanan ürün, 22 parça kroket içeren özel hijyenik ambalajı içinde sofralara geliyor. Etkin gıda güvenliği koşullarında el değmeden üretilen piliç kroketler, etin lezzetini arttırıp daha keyifli yenilebilmesini sağlayan çıtır yüzeyle kaplanıyor. Ön pişirme uygulanan kroketler, hemen sonrasında dondurularak paketleniyor. Koruyucu katkı maddesi içermeyen ürünü, ambalajını açtıktan sonra sadece ısıtarak servis edebilirsiniz.

Dar zamanlarda kolayca, pratik hazırlanabilmesi ile öne çıkan ürün, besin değerleriyle de hem çocuklar hem de yetişkinler için besleyici ve sağlıklı bir damak keyfi sunuyor. Piliç kroketleri öğle veya akşam yemekleri için tercih edebileceğiniz gibi, konuklarınıza yemek öncesi aperatif ara sıcak olarak da ikram edebilirsiniz. İster yemeklerin yanında garnitür, ister gün içinde açlığınızı bastıran leziz bir atıştırmalık şeklinde de değerlendirebilirsiniz. Ürünü buzdolabında saklama şartıyla etiketinde belirtilen son kullanma tarihine kadar tüketebilirsiniz. Piliç kroketi denemek ve sevdiklerinizle bir lezzet sürprizi yapmak için ürünü hemen sepetinize ekleyip, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız