Pınar Üçgen Mantı 400 Gr #30032627 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Üçgen Mantı 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
54,90 TL

Pınar Üçgen Mantı 400 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri reyonu içerisinde ürünleri bulunan markalar, sizlere en kaliteli yöntemler ile hazırlanmış olan ürünlerini en hijyenik şartlar altında sunmaktadırlar. Bu ürünler birbirinden farklı damak tatlarına hitap ettikleri gibi aynı zamanda pratik ürünlerden de oluşmaktadır. Yaşamımızı devam ettirmemizi sağlarken bizlere eşsiz lezzetleri de beraberin sunan bu reyon içerisinde yer alan Pınar Üçgen Mantı 400 Gr %100 dana kıymadan elde edilerek sizlere sunulmaktadır. Kaliteli malzemelerden elde edilmiş bu ürünü makarna, pirinç ve bakliyat reyonu içerisinden temin edebilirsiniz. Geleneksel bir lezzet olan matının, keyifli yenmesi için mantının iç hacı bol tutulmuştur. Mantınızın daha fazla lezzete sahip olması için sosunu ve yoğurdunu da kaliteli markalardan seçmelisiniz. Ürünü CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

Pınar Üçgen Mantı 400 Gr ürününü gıda ve yemek malzemeleri reyonu içerisinde, makarna, pirinç ve bakliyat reyonunda, mantılar arasından ulaşabilirsiniz. Ürünü tek tık ile sepetinize kolayda ekleyebilirsiniz. ödemenizi dilerseniz online olarak dilerseniz de kapıda nakit veya kredi kartı ödeme seçeneklerini kullanarak yapabilirsiniz. Ürün aynı gün içinde adresinize ulaştırılacaktır.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız