Polar Battaniye Tek Kişilik 160X200 cm Mor #30305075 | CarrefourSA
Marka: TRUEONE

Polar Battaniye Tek Kişilik 160X200 cm Mor

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Polar Battaniye Tek Kişilik 160X200 cm Mor

Trueone Tek Kişilik Mor Polar Battaniye ile evde geçirdiğiniz huzurlu zamanlara keyif dolu sıcacık anlar katmak ister misiniz?

160x200 cm boyutlarındaki dikdörtgen formu ile sizi sıcacık tutan Trueone Tek Kişilik Mor Polar Battaniye, yumuşacık polar kumaş dokusuyla teninizde konfor dolu dokunuşlar bırakır. Hafifliği sayesinde üzerinizde ağırlığını hissettirmeden sizi sarmalayan Trueone Tek Kişilik Mor Polar Battaniye, soft mor rengiyle de evinize renk katar. Televizyon izlerken, kahvenizi yudumlarken ya da mışıl mışıl uyurken size huzur dolu anlar yaşatarak evinizde geçirdiğiniz anların tadını çıkarmanızı sağlar. Tüylenmeyen ve makinada kolayca yıkanarak hızlı bir şekilde kuruyabilen Trueone Tek Kişilik Mor Polar Battaniye, pratik kullanımıyla evdeki en sıcak dostunuz olur.

Trueone Tek Kişilik Mor Polar Battaniye’yi sepetinize ekleyerek huzurlu anlarınızı keyfe dönüştürebilir; sevdikleriniz için yumuşacık tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız