Polar Battaniye Tek Kişilik 200X220 cm Mor #30305084 | CarrefourSA
Marka: TRUEONE

Polar Battaniye Tek Kişilik 200X220 cm Mor

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Polar Battaniye Tek Kişilik 200X220 cm Mor

Siz de evinizdeki konforunuzu kaliteli ve rengiyle enerji veren bir battaniye ile taçlandırmak ister misiniz? Öyleyse Trueone Mor Polar Battaniye ile hemen tanışmalısınız!

Trueone Mor Polar Battaniye, eşsiz dokusunun teninize yaptığı yumuşacık dokunuşlarla harika hissetmenize imkan verir. Göz dolduran capcanlı rengiyle kendine hayran bırakan Trueone Mor Polar Battaniye, hafif yapısıyla konforlu bir kullanım sağlar. Trueone Mor Polar Battaniye, kaliteli kumaşıyla keyifli ve sıcacık anlar yaşatır. 

Trueone Mor Polar Battaniye, 200x220 cm ölçüleriyle evinizde istediğiniz her alanda kullanılabilir. Mevsim geçişleri için tercih edebileceğiniz Trueone Mor Polar Battaniye'yi evinizin atmosferini değiştirmek için dekoratif amaçla da kullanabilirsiniz. Dayanıklı kumaşıyla dikkat çeken Trueone Mor Polar Battaniye, uzun yıllar boyunca size eşlik eder.

Siz de göz alıcı rengi ve kalitesiyle keyifli bir kullanım vadeden Trueone Mor Polar Battaniye ile tanışmak istiyorsanız hemen sepetinize ekleyebilirsiniz!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız