Polar Battaniye Tek Kişilik 200X220 cm Turuncu #30305083 | CarrefourSA
Marka: TRUEONE

Polar Battaniye Tek Kişilik 200X220 cm Turuncu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Polar Battaniye Tek Kişilik 200X220 cm Turuncu

Siz de capcanlı rengiyle kendine hayran bırakan bir battaniyeyle evinize şık bir dokunuş yapmak ister misiniz? Öyleyse Trueone Tek Kişilik Turuncu Polar Battaniye tam size göre!

Trueone Tek Kişilik Turuncu Polar Battaniye, yumuşacık kumaşının teninize yaptığı dokunuşlarla keyif dolu anlar yaşamanıza imkan verir. Enerji veren sıcacık rengiyle göz dolduran Trueone Turuncu Polar Battaniye, hafif yapısıyla rahat bir kullanım sağlar. Trueone Turuncu Polar Battaniye, kaliteli polar kumaşı sayesinde konforlu anlar yaşatır.

Trueone Turuncu Polar Battaniye, 200x220 cm ölçüleriyle evinizde ihtiyaç duyduğunuz her alanda kullanılabilir. Evinizin atmosferine renk katmak için dekoratif amaçla kullanabileceğiniz Trueone Turuncu Polar Battaniye'yi mevsim geçişlerinde de tercih edebilirsiniz. Dayanıklı kumaşıyla dikkat çeken Trueone Turuncu Polar Battaniye, uzun yıllar boyunca size eşlik eder. 

İç ısıtan rengiyle göz kamaştıran Trueone Turuncu Polar Battaniye'yle siz de bir an önce tanışmalısınız!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız