Polar Unite Bilekten Kalp Atış Hızı Ölçümü ve Uyku Takibi Özellikli Fitness Saati Mavi S-L #30312884 | CarrefourSA
Marka: POLAR

Polar Unite Bilekten Kalp Atış Hızı Ölçümü ve Uyku Takibi Özellikli Fitness Saati Mavi S-L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün FİNSPOR DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo
Polar Unite Bilekten Kalp Atış Hızı Ölçümü ve Uyku Takibi Özellikli Fitness Saati Mavi S-L
BİLEKTEN KALP ATIŞ HIZI ÖLÇÜMÜ VE UYKU TAKİBİ ÖZELLİKLİ FİTNESS SAATİ
Polar Unite, gelişmiş bilekten kalp atış hızı ölçümü ve bağlı GPS özellikleri sunan, su geçirmez bir fitness saatidir. Bu çok yönlü ultra hafif kondisyon takipçisi daha iyi bir uyku çekmenizi, daha akıllıca egzersiz yapmanızı ve hayatınızda denge kurmanızı sağlar. Kondisyonunuzu geliştirmenizde size yardımcı olur.
DAHA İYİ UYUYUP DİNLENEREK DENGENİZİ BULUN
Daha iyi uyku, daha iyi dinlenmenizi ve daha dengeli bir hayata sahip olmanızı sağlar. Her şey yerli yerindeyken potansiyelinizi daha kolay bir şekilde açığa çıkarabilirsiniz.
GÜNDÜZE GECEDEN HAZIRLANIN
Nightly Recharge™ dinlenme ölçümü, stres ve egzersizden sonra gece boyunca ne kadar iyi dinlendiğiniz hakkında size günlük geri bildirimler verir. Böylece gün içinde ideal seçimler yapmanıza yardımcı olur.
NASIL UYUDUĞUNUZU BİLİN
Sleep Plus Stages™ uyku takibi ile uyku aşamalarınızı takip edin ve ayrıntılı uyku analizinizi elde edin. Uykunuzla ilgili kolayca anlaşılabilir veriler, daha iyi uyumanız için gereken değişiklikleri yapmanıza yardımcı olur.
NEFES ALIN VE ODAKLANIN
Serene™ nefes egzersizi ile hem bedeninizi rahatlatın hem de zihninizi sakinleştirin. Nefes egzersizlerini alışkanlık haline getirerek stres seviyenizi yönetebilir ve daha iyi uyuyabilirsiniz.
İŞİN SIRRI KALBİNİZ: KALBİNİZİ DİNLEYİN VE EGZERSİZLERİNİZİ DAHA AKILLICA YAPIN
Kondisyonunuzu iyileştirmenin temelinde kalp atış hızınızı izlemek yatar. Kalp atış hızınız, kalp atış hızı bölgelerine ayrılır ve bileğinizde açıkça gösterilir. Böylece ne kadar sıkı çalıştığınızı sürekli takip edebilirsiniz.
ARTIK TAHMİN YÜRÜTMENİZE GEREK YOK
Farklı yoğunluklarda antrenmanlar yapıp Polar Unite ile bunları takip ederek her seansın avantajlarını öğrenebilirsiniz. Böylece yaptığınız tüm antrenmanlardan en iyi şekilde faydalanırsınız.
FİTSPARK™ EGZERSİZ KILAVUZU İLE SİZE ÖZEL GÜNLÜK ANTRENMANLAR
İsteğiniz üzere size özel olarak hazırlanan antrenmanların tadını çıkarın. Antrenmanlarınız günlük dinlenme ve egzersize hazırlık durumunuza göre belirlenir. FitSpark her gün size en uygun antrenmanları belirleyerek dilediğinizi seçmenize olanak tanır
ÜSTÜN EGZERSİZ PLATFORMUNU KEŞFEDİN
İlerlemenizi izleyebileceğiniz Polar Flow uygulaması ve web hizmeti, antrenmanlarınızın günlüğünü otomatik olarak tutar, uyku ve etkinlik verilerinizi takip eder.
ULTRA HAFİF VE UYARLANABİLİR
Polar Unite'ın ultra hafif ve şık tasarımı 7/24 kullanım için optimize edilmiştir. Polar Unite'ı tüm gün rahatça takabilir ve çeşitli bilekliklerle tarzınıza uygun hale getirebilirsiniz.
DEĞİŞTİRİLEBİLİR BİLEKLİKLER VE SAAT KADRANI RENK TEMALARIYLA HAYATINIZA RENK KATIN
Muhteşem bileklik renkleri ve malzemeleri arasından en sevdiklerinizi seçin ve seçiminize uygun Polar Unite saat kadranı renk temalarıyla tarzınızı tamamlayın.
Değiştirilebilir standart 20 mm yaylı pimli bilekliklerin hızlı ve kolay kullanımı sayesinde görünümünüzü dilediğiniz sıklıkta değiştirebilirsiniz.
HEM GÖZ ALICI HEM DE BASİT BU TASARIMIN TADINI ÇIKARIN
Tek tuşlu arayüze sahip renkli dokunmatik ekran ve pim mekanizmalı bileklik, Polar Unite'ı kullanışlı hale getirirken göz alıcı da kılıyor.
ÖZELLİKLER VE TEKNİK BİLGİLER
ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER
Gelişmiş bilekten kalp atış hızı ölçümü : Polar Unite, kalp atış hızını Precision Prime™ sensör füzyonu teknolojisiyle takip eder.
Spor profilleri : Polar Unite, 100'den fazla spor türünü destekler. Favori sporlarınızı Polar Flow'dan saatinize ekleyebilirsiniz.
Nightly Recharge™ : Gece boyunca günün yorgunluğunu ne kadar iyi attığınızı öğrenin.  
FitSpark™ günlük egzersiz kılavuzu : Dinlenme durumunuza, hazırlığınıza ve egzersiz geçmişinize göre hazırlanan günlük antrenman planlarına erişin.  
Sleep Plus Stages™ : Uyku aşamalarınızı takip ederek uyku kaliteniz hakkında bilgi edinin.  
Serene™ nefes egzersizi : Kılavuzlu nefes egzersizi ile bedeninizi ve zihninizi rahatlatın.  
Bağlı GPS : Hızınızı, mesafenizi ve rotanızı takip etmek için akıllı telefonunuza bağlanın.  
Telefon bildirimleri :Akıllı telefonunuza gelen bildirimlerle hiçbir şeyi kaçırmayın. Gelen aramalar, mesajlar, e-postalar, takvim etkinlikleri ve daha fazlası için uyarılar alın.
Saat kadranı renk temaları : Birçok seçenek arasından saat kadranınıza renk seçin ve bilekliğinizle uyum yaratın.
DİĞER SMART COACHİNG ÖZELLİKLERİ
Kesintisiz Kalp Atış Hızı Takibi : Kalbinizin gün içindeki durumunu detaylarıyla öğrenin. Kesintisiz kalp atış hızı takibi, yaktığınız kalori miktarı ve etkinliklerinizle ilgili daha doğru veriler sunarken gün içindeki en düşük ve en yüksek kalp atış hızınızı da gösterir.  
Akıllı Kalori :Kilonuza, boyunuza, yaşınıza, cinsiyetinize, maksimum kalp atış hızınıza (HRmax) ve egzersiz yoğunluğunuza göre yaktığınız tam kalori miktarını öğrenin.  
Training Benefit : Egzersizinizden hemen sonra seansınızın verimliliğini değerlendiren, motive edici geri bildirimler alın.  
Kondisyon Testi : Kondisyon seviyenizi yalnızca 5 dakikada ter dökmeden öğrenin. 
Polar Club ile çalışır : Spor salonunuz Polar Club grup kalp atış hızı sistemini kullanıyorsa Polar Unite'ı kullanarak ekranda kalp atış hızınızı görüntüleyebilirsiniz.
Koşu Programı : Size ve hedeflerinize uygun, kişisel ve uyarlanabilir bir egzersiz planı edinin.
POLAR FLOW
Polar Flow uygulaması ve web hizmeti ile egzersiz, etkinlik ve uyku verileriniz tek bir yerde.
Otomatik antrenman günlüğü :Polar Unite'ınızı akıllı telefonunuzla eşleştirerek tüm antrenman verilerinizi tek bir yerde otomatik olarak depolayın.
Uykunuzu ve günlük etkinliğinizi takip edin :Uyku istatistiklerinizi görün ve günlük etkinlik hedefinize ulaşmak için ipuçları alın.
Kişisel eğitmeninizle paylaşın :Ücretsiz Polar Flow for Coach hizmetiyle egzersiz verilerinizi kişisel eğitmeninizle veya antrenörünüzle paylaşın.
Sosyalleşin : Öne çıkan anlarınızı paylaşın ve gruplara katılın. Hedeflerinize ulaşmak için Polar Flow topluluğundan yardım alın.
BAĞLANABİLİRLİK
Çevrimiçi spor topluluklarına bağlanın
adidas Training by Runtastic
adidas Running by Runtastic
MyFitnessPal
Endomondo
Nike Run Club
TEKNİK ÖZELLİKLER
Boyutlar :43,4 x 43,4 x 10,4 mm
Ağırlık :32 g
Ekran :Ortam Işığı Sensörlü (ALS) renkli dokunmatik ekran (IPS TFT), 240x204 çözünürlük. Asahi cam lens.
Pil :174 mAh Li-pol pil. Egzersiz modunda (bağlı GPS ve bilekten kalp atış hızı izlemeyle) 50 saate, kesintisiz kalp atış hızı izleme ile saat modunda ise 4 güne varan pil ömrü.
Malzemeler :Cam fiber takviyeli polimer gövde. Paslanmaz çelik düğme.
Bileklikler :Pim mekanizmalı silikon. Standart 20 mm saat bileklikleri.
Aksesuar olarak birden fazla bileklik seçeneği mevcuttur.
Ölçüler:S-L: bilek çevresi 130-210 mm
Bağlı GPS: Akıllı telefonunuzun GPS'ini kullanın.
Bağlanabilirlik : Bluetooth Low Energy. Şarj etme ve veri eşitleme için özel USB şarj adaptörü.
Saat :Saat ve tarih. Erteleme özellikli alarm. Kronometre ve geri sayım zamanlayıcısı.
Kullanıcı arayüzü dilleri :İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Felemenkçe, Norveççe, İspanyolca, Portekizce, İsveççe, Fince, Danca, Lehçe, Rusça, Türkçe, Endonezce, Çekçe, Çince (Basitleştirilmiş), Japonca
Sensörler :Polar BLE kalp atış hızı sensörleriyle uyumlu.
Su geçirmezlik :30 metreye kadar suya dayanıklı (ISO 22810, yüzme için uygun)
Bağımsız mod :Başka bir cihaz veya bağlantı olmadan kurulumu yapılabilir ve kullanılabilir (veri depolama için sınırlı hafıza). Tüm özelliklere, işlevlere ve sınırsız bulut depolamaya erişmek için saatinizi spor ve kondisyon verilerinize ev sahipliği yapan ücretsiz uygulamamız ve web hizmetimiz Polar Flow'a bağlayın.
KUTU İÇERİĞİ
Polar Unite fitness saati
Daha büyük boyda yedek bileklik
USB şarj adaptörü
Polar Unite kullanım kılavuzu
Bilgi notu

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız