Pril Bulaşık Makinesi Deterjanı Gold 30 Tablet #30065500 | CarrefourSA
Marka: PRIL

Pril Bulaşık Makinesi Deterjanı Gold 30 Tablet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
209,90 TL 157,43 TL

5,25 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
  • Pril Gold Tablet, 12 etkili geliştirilmiş formüle sahiptir, en zorlu yanmış ve kurumuş lekeleri bile kolayca temizler.
  • Hızlı çözünme etkisi sayesinde etkisiyle düşük sıcaklıklarda bile etkilidir. Su kalıntılarına karşı güçlüdür ve kurutma etkisi sağlar.
  • Bulaşıklarınıza mükemmel parlaklık verir. Bulaşık makinenizdeki kötü kokuları önleyerek uzun süre ferahlık sunar.
  • Pril Gold Tablet’in suda çözünebilen folyosunu çıkarmanıza gerek yoktur. Doğada da çözünebilen folyosuyla çevre dostudur. 
  • Pril Gold Tablet’i folyosu ile birlikte bulaşık makinenizin deterjan bölmesine yerleştirip kapağını kapatın ve bulaşık makinenizi çalıştırın.

 

Pril Gold Tablet, şimdi yanmış kirlere karşı ekstra güçlü! Pril Gold Tablet, 12 etkili güçlü içeriğiyle inatçı kirlere derinlemesine nüfuz ederek yanmış ve kurumuş lekeleri bile kolayca temizler, bulaşıklarınız tertemiz ve pırıl pırıl olur. Düşük sıcaklıklarda bile etkilidir. Bulaşıklarınızı koruma ve su kalıntılarına karşı kurulama etkisine sahiptir, ayrıca mükemmel parlaklık verir. Bulaşık makinenizdeki kötü kokuları önleyerek uzun süre ferahlık sağlar. Pril Gold Tablet’in suda hızlı çözünebilen yapısı sayesinde folyoyu çıkarmanıza gerek yoktur. Aynı zamanda doğada çözünür folyosu ile çevre dostudur.Pril Gold Tablet’i folyosu ile birlikte bulaşık makinenizin deterjan bölmesine yerleştirip kapağını kapatın ve bulaşık makinenizi çalıştırın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız