Pril Hepsi Bir Arada Jel 1 L #30266991 | CarrefourSA
Marka: PRIL

Pril Hepsi Bir Arada Jel 1 L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
262,90 TL 149,90 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
  • Pril Hepsi 1 Arada Jel çok fonksiyonlu jel formülü sayesinde en zorlu kurumuş ve yanmış lekelerde bile güçlü bir temizlik sağlayarak bulaşıklarınızda mükemmel sonuçlar almanızı sağlar.
  • Çok yönlü aktif formülü düşük sıcaklıklarda aktifken aynı zamanda kısa programlarda bile etkilidir.
  • Geliştirilmiş formülü bulaşıklarınızda cam koruma özelliği sağlar.
  • Pratik ambalajı sayesinde dozu ayarlanabilir.
  • Pril Hepsi 1 Arada Jel’den önerilen miktarı bulaşık makinenizin dozaj kabına döküp kapağını kapatın ve ön yıkamasız programda makinenizi çalıştırın.

 

Pril Hepsi 1 Arada Jel, çok fonksiyonlu jel formülü sayesinde inatçı ve kurumuş kirlere derinlemesine nüfuz eder, güçlü formülü sayesinde etkili bir temizlik ve bulaşıklarınızda mükemmel sonuçlar sağlar. Pratik ambalajı sayesinde dozu ayarlanabilir.  Geliştirilmiş içeriği bulaşıklarınızda cam koruma etkisi sağlar. Çok yönlü aktif formülü düşük sıcaklıklarda bile aktifken aynı zamanda kısa programlarda da etkili temizlik sağlar.Pril Hepsi 1 Arada Jel’in güçlü temizlik etkisini deneyimlemek için ürünün kapağı üzerindeki koruma ambalajını çıkarın. Ürünün kapağını kaldırın ve önerilen miktarı bulaşık makinenizin dozaj kabına dökün. Dozaj kabının kapağını kapatın ve ön yıkamasız programda makinenizi çalıştırın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız