Pringles Texas Barbekü 165 Gr #30091840 | CarrefourSA
Marka: PRINGLES

Pringles Texas Barbekü 165 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Pringles Barbekü Soslu Cips 165 g

Yıllardan bu yana Türkiye’de vazgeçilmez bir cips lezzeti sağlayan Pringles özel soslarından birini kullandığı farklı bir tat ile evinize geliyor. Hamburger ve etlerde eşsiz bir tat veren barbekü sosu ile tatlandırılan Pringles Barbekü Soslu Cips 165 g ürünü, partilerde ve pikniklerde en iyi tercihlerden birini oluşturuyor. Pringles markası ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatça bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonunda Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümünde bulunan Pringles Barbekü Soslu Cips 165 g ürünü, en lezzetli atıştırmalıklardan biri olarak arkadaşlarınız ile bir araya geldiğinizde en keyifli anları yaşamanızı sağlıyor. Akşam saatlerinde güzel bir film izlerken ya da heyecanlı bir maç izlerken ya da güzel bir piknik organizasyonunda dinlenirken bu cipsi tüketerek arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Her zaman lezzetli ve çıtır çıtır bir cips olarak kutusu ve kullanımı ile ilgi uyandıran bu cips, kutusu açıldığında tamamı bitirilecek bir içerik sağlıyor. Serin bir meşrubat ve gazlı içecek ile birlikte tam bir uyum sağlayan bu cipsi yemekler ile birlikte de tüketebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Kurutulmuş patates,bitkisel sıvı yağ(ayçiçek,mısır),pirinç unu,buğday nişastası,mısır unu,barbekü çeşnisi(5,5%)(şeker,peksimet tozu,barbekü aroma verici%1,aroma artırıcılar(monosodyumglutamat,disodyum guanilat,disodyum inosinat),domates tozu,soğan tozu,sarımsak tozu,paprika tozu,renklendirici(paprika ekstratı(E160c)(%0,1),asitler (sitrik asit,malik asit),tütsü aroma verici,maya ekstratı,emülgatör,yağ asitlerinin monovedigliseritleri,maltodekstrin,tuz,renklendirici(anatto)

Alerjen Bileşenler
Süt ve süt ürünleri,gluten

Menşei Ülke
Belçika

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Süzme Ağırlık
165

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 527 26
Enerji (kj) 2199 26
Yağ (g) 31 44
Doymuş Yağ(g) 2.9 15
Karbonhidrat (g) 56 22
Şekerler (g) 4.2 5
Lif(g) 2.9 12
Protein (g) 4.5 9
Tuz(g) 1.5 25
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız