Pritt Parmak Boyası 6 Renk #30028808 | CarrefourSA
Marka: PRITT

Pritt Parmak Boyası 6 Renk

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
149,95 TL

24,99 TL / Adet

Özel ambalajı ve birbirinden güzel 6 rengiyle hazırlanan, çocuklarınız, çizmiş olduğu resimlerini keyifle renklendirebilir ve çocuklarınız özgürce yaptığı desenlerle hayal dünyasını genişletebilesine yardımcı olan Pritt 6-Lı Parmak Boyası CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü reyonlarımızdan da temin edebilirsiniz.

Çocukların renkleri öğrenmesini, renkleri birbirine karıştırması ve sonucunu görmesini sağlar. Tüm duyular çalışır (görme, duyma, dokunma, koku ve eğer ürün uygunsa tatma duyusu) ve duyu entegrasyonunu teşvik eder. Parmak ve el kaslarını kuvvetlendirir, motor becerisini geliştirir. El ve göz koordinasyonu gelişir ve desteklenir. Eğer kağıdı yere koyarsanız, denge ve kas kontrolü gelişir. Henüz fırça kullanmaya hazır olmayan minik eller için idealdir. Özellikle küçük çocuklarda farkındalık ve sözcük kullanmadan kendini ifade etmeyi geliştirir ve teşvik eder. Odak noktası sonuç, ne çizildiği değil, nasıl yapıldığı yani prosesin kendisidir. Yaratıcılık ve hayal gücünü teşvik eder. Birkaç çocuk bir arada yapılırsa aralarında iş birliği ve koordinasyonu teşvik eder. Materyal kontrolünü öğretir. (boya bitti, azaldı vs gibi) Temizlik ve temizliğe yardımı öğrenir. Ortalığı biraz batıracağı için çocuklar için kesinlikle eğlencelidir.

1969'da Henkel, dünyanın ilk stick yapıştırıcısını icat etti. Tasarımdaki değişimler ve teknolojik gelişmeler gibi markanın piyasaya sunulmasından bu yana yaşanan en unutulmaz olayları keşfedin. Pritt'in geçmişine bir göz atın ve dünya markamızın nasıl inşa edildiğini ve ününün nasıl uzaya kadar yayıldığını görün. 1969 yılında Henkel, ruj aplikatörlerinin çevirme kolaylığı üzerinde bir süre çalıştıktan sonra, dünyanın ilk stick yapıştırıcısını icat etmiştir. Tüketiciler için ilk defa temiz ve kullanışlı bir yapıştırma yöntem bulunmuştur. İlk tüp yapıştırıcı pazara çıktıktan 30 yıl sonra Henkel gerçek bir dünya markası olarak 121 ülkede 1 milyardan fazla Pritt Stick Yapıştırıcı satmıştır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız