Pritt Yapıştırıcı 3+1 20 G #30039687 | CarrefourSA
Marka: PRITT

Pritt Yapıştırıcı 3+1 20 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
23,35 TL

7,78 TL / Adet

Pritt 3x20G + 10G Stick

Evde, ofiste ve okulda kağıt ve karton gibi materyallerin yapıştırılmasında pratik kullanımı ile Pritt stick yapıştırıcılar sıklıkla tercih ediliyor. Kırtasiye reyonlarından temin edebileceğiniz Pritt 3x20G + 10G Stick ile klasik yapıştırma ürününe ilave olarak boyama yapabileceğiniz bir ürün de elde edebilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında yapıştırıcı ve etiketler arasında bu ürünü bulabilirsiniz.

Pritt 3x20G + 10G Stick üç adet klasik yapıştırıcı ile 10 gramlık bir rainbow stick içeriyor. Stick yapıştırıcılar temiz, hızlı ve pratik bir şekilde çeşitli materyalleri yapıştırma olanağı vermesi ile öne çıkıyor. Yüzde 90 dönüşebilen materyal içeren, pürüzsüz uygulama sağlayan, topaklanmayan bu ürün 20 derecede yıkanabiliyor. Çocukların kullanımını daha güvenli hale getirmek üzere ürün içeriğinde solvente yer verilmiyor. Rainbow Stick yapıştırıcı, hem yapıştırma hem de boyama işlevi sunuyor. Ürün içeriğinde solvent bulunmadığından çocuklar tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor. Renkli şekilde kuruyan ve yapıştırıcı sürdüğünüz yeri gösteren bu ürün kağıttan kartona, kumaş ve keçeden fotoğrafa kadar pek çok materyalle birlikte kullanılabiliyor. 20 derecede yıkanabilen bu yapıştırıcı dönüşebilir materyal içeriyor.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız