Propack Tahta Karıştırıcı 100'lü #30214407 | CarrefourSA
Marka: PROPACK

Propack Tahta Karıştırıcı 100'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
20,25 TL

0,20 TL / Adet

Propack Tahta Karıştırıcı 100’lü

100'lü paketi ile sizlere sunulan Propack Tahta Karıştırıcı, minik bir ürünün ne kadar kullanışlı olabileceğinin kanıtı niteliğinde. Siz de hem içecek hem de kişisel bakım saatlerinde Propack Tahta Karıştırıcı'nın size sağladığı kolaylıklardan faydalanabilirsiniz. 

İdeal boyutlarda 100 adet ince tahta çubuğu bir araya getiren Propack Tahta Karıştırıcı, pürüzsüz yüzeyi ile kolay kullanım imkanı tanıyor. Elleri rahatsız etmeyen Propack Tahta Karıştırıcı birçok alanda size yardımcı olmaya hazır. Propack Tahta Karıştırıcı'yı kullan-at çay kaşığı olarak kullanabilirsiniz. Yiyeceklerinizi karıştırabilirsiniz. Isıdan etkilenmeyen dayanıklı yapısı sayesinde ağda sürerken de Propack Tahta Karıştırıcı'ndan yardım alabilirsiniz. Propack Tahta Karıştırıcı'yı ev yapımı dondurmalarda ya da çocuklarınıza hazırladığınız donmuş yoğurtlarda çubuk olarak da kullanabilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız