Raid Pure Sinek Öldürücü Sprey Kokusuz 300 ml #30424475 | CarrefourSA
Marka: RAID

Raid Pure Sinek Öldürücü Sprey Kokusuz 300 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
159,90 TL

adet

Raid Pure Kokusuz Sinek Öldürücü Sprey
karasinek ve sivrisineklere karşı öldürücü etki gösterirken sizin için etkili ve güvenli bir koruma sağlar. 

Güvenilik Raid Koruması Şimdi Raid Pure ile!
Raid Pure Kokusuz Sinek Öldürücü Sprey karasinek ve sivrisineklere karşı öldürücü etki gösterirken sizin için etkili ve güvenli bir koruma sağlar. 

Kullanmadan önce etiketi dikkatlice okuyun ve tüm bilgileri ürünün tamamı kullanılana kadar saklayın. Her kullanımdan önce ürünü iyice çalkalayın. Uygulama için odanın tüm kapı ve pencerelerini kapatın. Püskürtme başlığını yüzünüzden uzağa doğrultun ve ürünü mümkün olduğunca dik tutarak püskürtme düğmesine basın. Tüm oda boyunca havaya püskürtün, spreyi yukarı doğru yönlendirin. Spreyi duvar kağıdından, iç duvarlardan ve nesnelerden yaklaşık 1 metre uzakta tutun. Kırılgan yüzeyler için, uygulamayı tamamlamadan önce göze çarpmayan bir yerde olası lekelenme ve hasar olup olmadığını kontrol edin. Standart boyutlu bir oda (26m³) için toplamda 6 saniye püskürtün. Odayı yaklaşık 15 dakika kapalı bırakın ve tekrar girmeden önce odayı havalandırın. Hızlı öldürme etkisi için, 45 cm mesafeden doğrudan sineklere püskürtün.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız