Rani Çiftliği Gauda Hardallı Kg #30030134 | CarrefourSA

Rani Çiftliği Gauda Hardallı Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
851,75 TL

kg
Rani Çiftliği Gauda Hardallı, CarrefourSA reyonlarında bulunan yabancı peynirler bölümünden Hollanda gauda peyniri tutkunları için geliyor.Akşam kurulan geniş sofralarda sevdiklerinize sunacağınız harika lezzetlerden biri olan gardallı gauda, özellikle etlerin yanında güçlü bir lezzet yaratıyor. Bonfile veya biftek piştikten sonra üzerine koyacağınız bir dilim hardallı gauda peynir ile damaklardan silinmeyen lezzetler oluşturabilirsiniz.Kırmızı şarap veya kokteyl gibi içeceklerle ikramlarınızı bir parti havasına büründüren Rani Çiftliği peyniri ile herkesi memnun edebilirsiniz. Sabah kahvaltılarda da tercih edebileceğiniz peynir, omletlere lezzet katıyor. Eğer kahvaltıda salam, sosis gibi şarküteri ürünleri tüketmeyi seviyorsanız gauda peynir tabaklarınızı renklendirecek.Baharatlı, soslu ve alışılmışın dışında farklı lezzetleri denemeyi seviyorsanız hardallı gaudadan vazgeçemeyeceksiniz. Hollanda'nın geleneksel gauda peyniri, sarı bal mumundan yapılmış kabuğunun içinde hafif sert kıvamıyla sizlerle buluşuyor. Peynir tutkunlarının vazgeçilmez peynirlerinden olan ve Türkiye'de de üretilen hardallı lezzete, mutfağınızdaki özel tatlar arasında yer açın.Hardallı gauda peyniri, vakumlu paketiyle sofranıza geliyor, ailenize ve sevdiklerinize eşsiz lezzetler hazırlamanızı sağlıyor. Kolayca satın almak için hemen sepetinize ekleyin.Ürün Kodu: 328599
İçindekiler Bilgisi
Pastörize inek sütü(laktoz içerir),tuz,hardal tohumu,peynir mayası,stabilizatör(kalsiyum klorür),peynir kültürü,koruyucu(lysozyme),renklendirici(annatto E160b)

Alerjen Bileşenler
Laktoz İçerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
2-4 °C

Kullanım Talimatı
Dış yüzey boya maddesi kullanıldığından dolayı dış kabuğunun yenilmemesi gerekir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda San. Ve Tic. A.Ş Rani Çiftliği Evrenseki Beldesi Manavgat/ANTALYA

İşletme Onay No
TR07-0117

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 376
Enerji (kj) 1574
Yağ (g) 27.4
Doymuş Yağ(g) 17.6
Karbonhidrat (g) 2.2
Şekerler (g) 2.2
Protein (g) 30
Tuz(g) 2.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız