Raya Organik Yeşil Zeytin #30058040 | CarrefourSA
Marka: RAYA

Raya Organik Yeşil Zeytin

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Raya Organik Yeşil Zeytin

Birçok farklı çeşidi bulunan zeytinin organik haliyle tanışın; sağlıklı, doğal beslenmeye başlayın. Raya Organik Yeşil Zeytin, tazeliği ve küçük çekirdekleri sayesinde tam istediğiniz kıvam ve yapıdadır.

Konserve olarak satışa sunulan Raya zeytinle siz de kahvaltı masalarınızı renklendirebilirsiniz. Bereketiyle simgeleşen gıda, konserve olarak hazırlandığı için raf ömrü uzundur. Üzerinde emniyet bandı bulunur. Açıldığında dahi uzun süre buzdolabında saklanabilir.

Organik olarak yetiştirilmiş zeytin, aynı zamanda güvenle tüketmeniz adına boya, ilaç ve benzeri koruyucu madde de içermez. Doğal içeriği sayesinde dalından gelen tazeliğini masalarınıza taşır. Ev yapımı tadını aratmayan zeytin, yemeye hazır şekilde, suyuyla beraber satışa sunulur. Çizik olduğu için acılığından arınmıştır. Hafif mayhoş tadı sayesinde lezzetle yenilebilir. İster üzerine zeytinyağı dökerek isterseniz de limonlu şekilde tüketebilirsiniz. Ayrıca, salata süslemeleri için küçük dilimler halinde de kullanılmaya uygundur.

Yeşil zeytin, besleyici özelliği sayesinde hem kendinizin hem de ailenizin sağlığı için önemlidir. İri ve etli taneli olduğu için çocuklarınız da çok sevecektir. Siz de sağlıklı lezzeti bir an önce denemek istiyorsanız CarrefourSA Yeşil Zeytinler reyonunda sunulan ürünü sepetinize ekleyebilir; kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 409110

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız