Reis Pilavlık Bulgur 2,5 Kg #30085212 | CarrefourSA
Marka: REIS

Reis Pilavlık Bulgur 2,5 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,90 TL

adet
Reis Pilavlık Bulgur 2.5 KG

Yemek alanında ülkemiz en zengin ülkeler arasında yerini almıştır. Ülkemizde geçmişten gelen Türk mutfağı sayesinde oldukça çeşitli yemekler pişirilebilmekte, oldukça farklı lezzetler yöreden yöreye boy göstermektedir. Bu yemek tarifleri sayesinde bireyler daha sağlıklı beslenebilmekte ve daha büyük bir keyif ile yemeklerini yiyebilmektedir. Son zamanlarda gerek sahip olduğu faydalar sayesinde bireyler oldukça yoğun bir şekilde bulgur pilavı tüketmeye başlamıştır. Beyaz pilava nazaran daha avantajlı bir ürün olan bulgur pilavı sahip olduğu sağlıklı etkiler sayesinde de oldukça yoğun bir ilgi ile karşılaşmaktadır. Özelikle Reis pilavlık bulgur 2.5 kg ürünleri sahip olduğu ilgi sayesinde oldukça hızlı bir şekilde tükenmektedir. Siz de CarrefourSA reyonlarında bulunan bu ürünleri tükenmeden hızlıca satın alabilir ve en lezzetli bulgur pilavlarını pişirmeye başlayabilirsiniz.

Makarna, pirinç ve bakliyat ürünleri arasında yer alan Reis pilavlık bulgur 2.5 kg ürünleri tamamen doğal bir şekilde yetiştirilmiş bulgurlardan elde edilmektedir. Firma içerisinde profesyonel bir şekilde gerçekleştirilen depolama işlemleri sayesinde ürünler tamamen sağlıklı bir şekilde marketlerde yer alabilmekte ve tüketenlere herhangi bir zarar vermemektedir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız