Reis Sarı Mercimek 1 Kg #30004820 | CarrefourSA
Marka: REIS

Reis Sarı Mercimek 1 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
177,90 TL

"Reis Sarı Mercimek 1 kg

Ege Bölgesi'nin verimli topraklarından hasat edilerek son teknolojik tesislerde sofralık olarak paketlenen Reis Sarı Mercimek 1 kg mutfağınızı zenginleştiriyor.
Dünya mutfaklarında da önemli bir yer bulan altın renkli doğal gıda mercimek ile bin bir çeşit yemek tarifini kolayca yapabilirsiniz. Başta mercimek çorbası olmak üzere pek çok başka yiyeceğe ve dolma çeşitlerine de katılan ürün, girdiği her yemeğe ayrı bir lezzet katıyor. Kavrulmuş un ile terbiye ederek mercimek çorbası yaptığınızda, misafirleriniz damaklarındaki tadı unutamayacak. Nane ve tereyağ ile daha da lezzetli hale gelen şifalı çorbayı, üzerine limon sıkarak, büyük küçük herkese ikram edebilirsiniz.
Sarı mercimek ve ince bulgur ile birlikte kuru köfte gibi farklı lezzetler de hazırlayabilirsiniz. Çay saatinde veya öğle yemeğinde evdeki herkesin keyifle tüketeceği mercimek köftesi hem besleyici, hem pratik, hem de maharetinizi sergileyebileceğiniz bir alternatif olabilir. Mercimek köftenizin yanında sunacağınız marul ve farklı yeşillikler sayesinde, tek başına yeşil salata tüketme alışkanlığı kazanamayan çocuklara faydalı ve lezzetli ara öğünler hazırlamış olacaksınız. Çabuk pişme özelliği ve kaynarken dağılıp kıvamlı bir görünüme kavuşması sayesinde küçük çocukların sebze çorbasına da lezzet katan, CarrefourSA Mercimek reyonlarında yer alan ürünü hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.
Ürün Kodu: 36787
"
İçindekiler Bilgisi
Sarı mercimek

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Bez torbada,serin ve rutubetsiz yerde güneş ışığından koruyarak saklayınız.Kullanmadan önce gözden geçiriniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
REİS TARIMSAL ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET A.Ş- Çakmaklı Mevkii, Akçaburgaz Mahallesi 3051. Sokak No:7 Esenyurt/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-048577

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 340
Yağ (g) 1
Karbonhidrat (g) 22
Lif(g) 2
Protein (g) 25
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız