Rocco Jelly Neşeli Cola Ve Gazoz Şekilli Meyve Aromalı Yumuşak Şeker 80 Gr #30073634 | CarrefourSA
Marka: ROCCO

Rocco Jelly Neşeli Cola Ve Gazoz Şekilli Meyve Aromalı Yumuşak Şeker 80 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
CarrefourSA şekerler reyonunda yer alan Rocco Neşeli Cola 80 g, şekerleme sevenlerin beğenerek tükettiği ürünler arasında yer alıyor. Elma suyu, kola, mandalina, tutti frutti, limon aroması gibi birbirinden farklı lezzetler ve kokularda üretilen yumuşak şekerler, 80 gramlık paket içerisinde sevenleriyle buluşuyor.
Gerek şekilleriyle, gerekse damakta bıraktığı hoş lezzetlerle özellikle gençlerin çok sevdiği şekerleme türü olan Rocco, neşeli ürünlerine eklediği kola lezzetiyle her yaştan şekerleme severe hitap edebiliyor. Sadece kola tadı değil, diğer en beğenilen içeceklerin aromasını içeren jel kıvamındaki şekerlemeler, içecek şişesi formundaki görüntüleriyle de iştah açıyorlar. Çantada, çekmede kolayca saklanabilen lezzetli şeker paketi, cebe bile sığan boyutuyla da tercih ediliyor. Gün arasında kendisine minik şekerleme ödülü vermek isteyenler, en sevdiği içeeğin aromasını şekerleme formunda tatmak isteyenler, Rocco Jelly'den vazgeçemiyor.
Klasik sert ürünler yerine yumuşak jel kıvamındaki şekerlemelerden hoşlanıyorsanız, gün içerisinde tatlı ihtiyacınızı karşılayacak minik lezzetler tüketme alışkanlığınız varsa; kola, mandalina ve limon aromalarını beğeniyorsanız, dilediğiniz kadar Rocco neşeli paketlerden şu anda sepetinize ekleyerek alışverişinize mutlu bir şekilde devam edebilirsiniz.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız