Ruffless Peynir Soğan Aroma Çeşnili Patates Cipsi 187 g #30084087 | CarrefourSA
Marka: RUFFLES

Ruffless Peynir Soğan Aroma Çeşnili Patates Cipsi 187 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30084087 - Ruffless Peynir Soğan Aroma Çeşnili Patates Cipsi 150 g

 

 

Kolay açılabilir paketi ve rahat yemelik yapısıyla Ruffles Peynir Soğan Aroma Çeşnili Patates, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

 

Soğan aroma çeşnisiyle satışa sunulan ve reyonlardaki yerini alan Ruffles Peynir Soğan Aroma Çeşnili Patates, çok lezzetlidir. 187 gram ağırlıklı paketiyle bu ürün, şimdi eskisinden daha çıtırdır. Ruffles Peynir Soğan Aroma Çeşnili Patates, yendikçe yenesi gelen bir üründür. Bittiğinde üzer. Bu nedenle birden fazla depolamanız tavsiye edilir. Arkadaş buluşmalarının, ev partilerinin vazgeçilmez atıştırmalığı olan Ruffles Peynir Soğan Aroma Çeşnili Patates, ev yapımı dip soslar eşliğinde tüketilerek lezzeti arttırılabilir. Diğer Ruflles patates cipsi ürünlerini CarrefourSA’nın ürün arama bölümünden aratarak inceleyebilirsiniz.

 

CarrefourSA’nın Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonlarının Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Ruffles markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan Ruffles Peynir Soğan Aroma Çeşnili Patates ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

 

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız