S-Link Spgks05 1.5 Metre 5'li Akım Korumalı Priz Çoklayıcı #30147482 | CarrefourSA
Marka: S-LINK

S-Link Spgks05 1.5 Metre 5'li Akım Korumalı Priz Çoklayıcı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
469,00 TL

S-LINK SPGKS05 1.5M 5Lİ A.K GRİ PRİZ ÇOK

Elektronik bölümünden priz çeşitlerine ulaşabilirsiniz. S-LINK SPGKS05 1.5M 5Lİ A.K GRİ PRİZ ÇOK ürün gri renkli ve çoklu priz seçeneğidir. Evlerde veya ofislerde priz çoklayıcılara büyük ihtiyaç duyulmaktadır. Mevcut prizlerin yeterli olmadığı durumlarda priz çoklayıcı tercih edilir. Söz konusu ürün 5li bir seçenektir. Akım korumasına sahiptir. Bu nedenle güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. Günümüzde akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar gibi teknolojik ürünlerin fazlalığı prizlere olan ihtiyacı arttırmıştır. Bunların dışında da elektronik ev eşyaları bulunmakta ve prizler yeterli olmamaktadır. Bu yetersizlik durumları için gri priz çoklayıcılar tercih edilebilir. Böylece aynı anda fazladan 5 priziniz daha olur. Söz konusu ürün hem kaliteli hem de çok tercih edilen bir priz seçeneğidir. Sizler de güvenle kullanmak üzere CarrefourSA reyonlarında yerini alan 5li çoklu prizleri deneyebilirsiniz.

Prizler reyonundan S-LINK SPGKS05 1.5M 5Lİ A.K GRİ PRİZ ÇOK ürünlerine kolayca ulaşırsınız. Bu prizlerin siyah, beyaz ve gri seçenekleri bulunur. Akım koruyucu ve güvenli prizler olduğundan ilgiyle takip edilmektedir. Sizler de bu ürünü sepetinize ekleyerek satın alma işlemlerinin başlatılmasını sağlayabilirsiniz.

  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişleri Carrefoursa iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

    • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

    Kampanyalar

    • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

    Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


    Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız