Şahin Kangal Sucuk kg #30015180 | CarrefourSA
Marka: SAHIN

Şahin Kangal Sucuk kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Şahin Fermente Kangal Sucuk

Et ürünleri arasında hemen hemen hiç kimsenin hayır diyemediği bir lezzete sahip olan sucuk, günün ilk öğünü kahvaltılarından akşam yemeklerine kadar her zaman kullanılabilen bir ürün oluyor. Şahin markasının güvenilirliği ve benzersiz sucuk lezzetiyle şahin fermente kangal sucuk en doğal haliyle sizlere sunuluyor. Türk damak tadına en uygun lezzeti sofralarınıza taşımanızı sağlayan ürün teknik ve yasal şartnamelere uygun üretimiyle de ön plana çıkıyor. Şahin Fermente Kangal Sucuk ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının et şarküteri ve balık reyonlarında şarküteri alanındaki sucuklar arasında yer alan şahin fermente kangal sucuk ısıl işlem görmüş sucuklardan farklı olarak özel fırınlarda olgunlaşan sucuklarla doğal bir olgunlaşma süreci takip edilerek satışa hazır hale gelmektedir. Özellikle mangalda ürünü tüketmek isteyenlerin ete duman kokusunun sinmesinin önüne geçmek için bir elmayı ya da bir limon kabuğunu ateşe atarak sucuğu pişirmesi çok daha lezzetli bir sucuk elde etmenizi sağlar. Ürünü doğrudan güneş ışığı altında bırakmadan ambalajı üzerinde yazılı son tüketim tarihine kadar rahatlıkla tüketebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Dana Eti, Dana Et yağı, Kırmızı Toz Biber, Sarımsak, Tuz, Karabiber, Kimyon, Yenibahar, Emülsifiye Edici E450, Dekstroz, Asit Düzenleyici E575, Antioksidan E300, Koruyucu E250

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
0-4' C ARASINDAKI SICAKLIKLARDA (BUZDOLABINDA) MUHAFAZA EDINIZ.

Kullanım Talimatı
PIŞIRILEREK TÜKETILEBILIR.

Koruyucu Atmosferde Ambalajlanmıştır

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FAZLIOĞLU ET VE ET ÜRÜNLERİ GIDA SAN. TİC. A.Ş. Oruçreis mah. Karpuzatan cad. no:89/91 kocasinan/Kayseri

İşletme Onay No
TR 38-0071

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 444 22
Enerji (kj) 1859 22
Yağ (g) 40 57
Karbonhidrat (g) 5 2
Protein (g) 16 32
Tuz(g) 2.3 38
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız